2777
2789

کسی از حس ششمی ها بیداره؟

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

لباست قرمزه😁

نزدیکه

از خودم بگو

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حس ششمم بد نیست عالی هم نیست شرایطو بگی بهت میگم 🤧

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

والا حس ششمم بد نیست عالی هم نیست شرایطو بگی بهت میگم 🤧

خصوصی بگم؟

نزدیکه از خودم بگو

ی دختر ساده رو ولی اندکی لجباز

ی مشکلی این روزا برات پیش اومده

تو فکر نباش حل میشه بسپار بخدا استرس ب خودت نده

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

خصوصی بگم؟

عزیزم اینجا بگو

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

امشب اوناهم دعوت بودن یانه

آره 🤧

عزیزم اینجا بگو

خب اینجا شرایطم بگم شناسایی میشم

اونم بهم فکر میکنه؟ ؟

بله

ولی زیاد درگیر نمیکنه خودشو

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

ی دختر ساده رو ولی اندکی لجبازی مشکلی این روزا برات پیش اومدهتو فکر نباش حل میشه بسپار بخدا استرس ب ...

مرسی گلم

خب اینجا شرایطم بگم شناسایی میشم

باشه عزیزم خصوصی پیام بده