2777
2789
عنوان

مادرم دشمنم شده با همه دشمنه😭

148 بازدید | 7 پست

اول اینکه ازدواج کردم، بعد ما یه پولی گیرم اومد از جایی ،یه کم خرج مادرم کردم بقیه اشو خرج خودم ،مادرم نمیدونست پول دستم اومده،فکر میکرد شوهرم درآمدشو زیاد کرده ،اینم بگم شوهرم اعتیاد داشت ترک کرده الان

خلاصه فکر کرده همیشه همینقدر می خوایم خرج کنیم و کیف کنیم ،یه هفته اومد خونه ی من موند دید ریخت و پاش می کنیم و خرج و اینا ،حالش بد شد مریض شد رنگ به رخسار نداشت ،فرستادمش رفت بعدا خودش گفت اومدم خونه ی تو مریض شدم ،قضیه پولو گفتم کلا حالش خوب شد ،فهمیدم به شدت حسادت کرده حتی چند بار اورژانس اومده دیدمش

هستید بقیشو بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بگو

بعد خاله ی من که خواهرش میشه ،شوهرش اعتیاد شدید داره چند ساله خونه نیومده،بعد خاله ام به شدت لاغر و مریض شده پرونده از دکتر گرفته برده بهزیستی تحت پوشش قرار دادن رسیدگی کنن بهش،بعد این قضیه رو مادرم فهمیده دوباره به شدت اعصابش خرد شده ،امروز زنگ زدم از هرچی حرف میزدم بحث و عوض کنم فقط از خاله ام حرف میزد

الان ناراحته که قراره بهش برسن

اینا همش توهمات ذهن خودته..... هیچ مادری به رفاه بچه ش این حس رو نداره

برو پست جدید و بخون عزیزم

دیروز خواهرش زنگ زده بهش گفته پول ندارم چند تا نون میگیری بیاری ،امروز زنگ زده به من میگه نخریدم نبردم به من چه مگه من نوکرش هستم

بهش گفتم من فردا یه مقدار میزنم 50تا بخر ببر گفت من نمی خرم ببرم به من ربطی نداره