2777
2789

میشه راهنماییم کنید

من و نامزدم( دوست پسرم) هردو پرستاریم و داریم زبان میخونیم ب قصد مهاجرت دیگه تقریبا اخراشه منتها ی مساله هست که من دانشگاه آزاد خوندم و طرحمم رفتم و هیچ تعهد خدمتی ندارم ایشون دانشگاه دولتی خونده دو سال دیگه تعهد خدمتش مونده ک یا باید بخره یا خدمت کنه در صورتی ک تا ۶ ۷ ماه دگ کارای من تمومه خیلیم کارای خرید مدرکشو پیگیری نمیکنه هی میگه فلان قدرش بگذره بعد بخرم ک پول کمتر بدم در صورتی ک زودتر باید مدارکو آزاد کنه کنیم بدیم ترجمه از اونورم خانواده ها در جریانن و اصرار سفت و سخت ک عید بیاد جلو و برای بارگذاری مدارک برای ترجمه سند ازدواج میخواد من حقیقتا یکم نگرانم میگم یوقت عقد نکنیم نذاره منم برم میترسم خودش پشیمون شه منم ک دگ زنش میشم و اجازه خروج نمیده شما میگین چکار کنم؟ خودم برم یا مثلا ب عنوان نامزد بریم اونجا عقد کنیمذ کار عاقلانه چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق خروج کشور رو حتما بگیر

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

عاقلانه اینه اگه میخواید برید برو اونجا ازدواج کن

یا اگ اینجا ازدواج میکنی یادت نره هیچ چیز از هیچکس بعید نیست خصوصا مردا که دوست ندارن زن ها پیشرفت کنن

پس حق و حقوق رو کامل بگیر

It still feels like the first day

عاقلانه اینه اگه میخواید برید برو اونجا ازدواج کنیا اگ اینجا ازدواج میکنی یادت نره هیچ چیز از هیچکس ...

میگم بنظرت دیده من مدارکم ازاده و میتونم زودتر برم انقد عجله داره ک زودتر بیاد جلو؟ ازشم برمیاد ک نذاره من برم چون میگه حتما باید باهم بریم

من گفتم بریم اونجا عقد کنیم میگه شاید ایالت های متفاوت بیفتیم

اگه دو دل شده باشه اصلا گیر نده با ازدواج برید فعلا گرل فرندی اقدام کن بعدا اونجا تو سفارت عقد کنین ...

اخه میدونی ما باید اول کار مدارک بارگذاری کنیم سند ازدواج میخواد