2777
2789

براش سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز درست کن

نون خرمایی بهش بده

ماکارونی بده

وزن میگیره

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت ویتامین اگر بدید اشتهاش بیشتر میشه

کاری که باید کرد زیاد کردن اشتهاست

هیچوقت دوست ندارم به مادری بگم بچه ت اینطور هست یا اونطور ....

اما عزیزم وزنش واقعا کم

نه چاق خوبه

نه لاغر

نخود بده

سویق کودک بگیر براش خییییلی روی رشد تاثیر داره

همه چی میدم. مثلا غذاهاش باید کاملا متنوع باشه تا یکمی بخوره .

وقتی پای تلوزیون هست و خوب گرسنه اش میشه غذا بذار براش

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شربت ویتامین اگر بدید اشتهاش بیشتر میشه کاری که باید کرد زیاد کردن اشتهاست هیچوقت دوست ندارم به مادر ...

اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسویق میکس میکنم میدم وگرنه اگر اینم ندم هیچی نمیخوره با باد وهوا زنده هیت تنقلاتی نمیخرم

قدش بلنده . وزنش کم.

سویق عالی

دوستام دادن به بچه هاشون

خوراکی کاملا سالمی هست

از جای معتبر تهیه کن

.

هر طور شده اشتهاش رو ببر بالا

دختر برادرم لاغر بود

هیچی نمیخورد

وزن نمیگرفت

فقط قدش رشد میکرد

بردن دکتر

براش شربت اشتها آور نوشت

بچه از این رو به اون رو شد

چقدرررر قیافه ش عوض شد

چون صورتش پرتر شد

اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسوی ...

عین عمش هست فقط حرف میزنه اینقدر حرف میزنه دولقمه غذا نمیخوره کلا عادتاش به عمش رفته پرحرف کم غذا دل نازک نمیتونه از خودش دفاع کنه

سویق عالی دوستام دادن به بچه هاشونخوراکی کاملا سالمی هست از جای معتبر تهیه کن .هر طور شده اشتهاش رو ...

از امشب شروع کردم ببینم چی میشه. یک مدت خوبه میخوره یک مدت میزنه جاده خاکی

اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسوی ...

من بچه م کمی وزنش بالا رفته

بهداشت از یک سالگی شربت ویتامین رو براش قطع کرد

میگفت اشتهاش رو بیشتر میکنه

چاق میشه

منم دیگه ندادم