مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 عنوان بچه م تو غذا خوردن خیلی تنبله وزنش هم کمه 149 بازدید | 18 پست دو ساله هشت ماه با وزن ۱۱ کیلو و دویست امروز | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14619 براش سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز درست کن نون خرمایی بهش بده ماکارونی بده وزن میگیره من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 براش سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز درست کن نون خرمایی بهش بده ماکارونی بده وزن میگیره همه چی میدم. مثلا غذاهاش باید کاملا متنوع باشه تا یکمی بخوره .
biiiiinam عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1747 شربت ویتامین اگر بدید اشتهاش بیشتر میشه کاری که باید کرد زیاد کردن اشتهاست هیچوقت دوست ندارم به مادری بگم بچه ت اینطور هست یا اونطور ....اما عزیزم وزنش واقعا کم نه چاق خوبه نه لاغر نخود بده سویق کودک بگیر براش خییییلی روی رشد تاثیر داره
مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 بچه من پنج سالشه ۱۴ کیلو جیگرم خون میکنه برا غذا اینم همونجوره.
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14619 همه چی میدم. مثلا غذاهاش باید کاملا متنوع باشه تا یکمی بخوره . وقتی پای تلوزیون هست و خوب گرسنه اش میشه غذا بذار براش من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 شربت ویتامین اگر بدید اشتهاش بیشتر میشه کاری که باید کرد زیاد کردن اشتهاست هیچوقت دوست ندارم به مادر ... قدش بلنده . وزنش کم.
مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 وقتی پای تلوزیون هست و خوب گرسنه اش میشه غذا بذار براش پای تلویزیون هم میدم همه شو
36jojo عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3602 شربت ویتامین اگر بدید اشتهاش بیشتر میشه کاری که باید کرد زیاد کردن اشتهاست هیچوقت دوست ندارم به مادر ... اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسویق میکس میکنم میدم وگرنه اگر اینم ندم هیچی نمیخوره با باد وهوا زنده هیت تنقلاتی نمیخرم
biiiiinam عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1747 قدش بلنده . وزنش کم. سویق عالی دوستام دادن به بچه هاشونخوراکی کاملا سالمی هست از جای معتبر تهیه کن .هر طور شده اشتهاش رو ببر بالا دختر برادرم لاغر بود هیچی نمیخورد وزن نمیگرفت فقط قدش رشد میکرد بردن دکتر براش شربت اشتها آور نوشت بچه از این رو به اون رو شد چقدرررر قیافه ش عوض شد چون صورتش پرتر شد
36jojo عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3602 اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسوی ... عین عمش هست فقط حرف میزنه اینقدر حرف میزنه دولقمه غذا نمیخوره کلا عادتاش به عمش رفته پرحرف کم غذا دل نازک نمیتونه از خودش دفاع کنه
مونانظری مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23770 سویق عالی دوستام دادن به بچه هاشونخوراکی کاملا سالمی هست از جای معتبر تهیه کن .هر طور شده اشتهاش رو ... از امشب شروع کردم ببینم چی میشه. یک مدت خوبه میخوره یک مدت میزنه جاده خاکی
biiiiinam عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1747 اتفاقا من اینقدر پول شربت اشتها دادم دکتر گفت دیگه براش خوب نیست من پسته وگردو وبادوم ورطب وشیر وسوی ... من بچه م کمی وزنش بالا رفته بهداشت از یک سالگی شربت ویتامین رو براش قطع کرد میگفت اشتهاش رو بیشتر میکنه چاق میشهمنم دیگه ندادم
biiiiinam عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1747 از امشب شروع کردم ببینم چی میشه. یک مدت خوبه میخوره یک مدت میزنه جاده خاکی نتیجه میگیری انشالله فقط کمی حوصله کن