2777
2789

سقط جنین نه، قتل یک انسان.

بنظرت کسی که قتل میکنه خون مقتول دامنش رو نمیگیره و بیچاره اش نمی کنه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چ ...

قلب تشکیل نشده سقط میکنن دکترا ، چون اون جنین مشکل داره اینکه اسمش سقط عمدی نیست

من دیدموخانومی ک وقتی فهمید بچش دختره سقط کرد چون ۳تا داشت وبعد چندوقت یکی ازدخترای دیگش سرطان گرفت وخیلی سختی کشیدن

حالا نمیدونم عاقبت سقطش بوده یانه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جنینی که قلبش تشکیل نشده خود بخود میفته.

ممکنه هم نیاز به کورتاژ بشه.

منم خودم یبار این اتفاق برام افتاد.دکتر گفت لازم نیست قرص بخوری اگر خودش بعد از چهار هفته نیفتاد اونوقت کورتاژ.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است

عزیزم خودت که میگی ملک و زمین دارید دیگه نگران چی هستی قسط و قرض هم الان همه دارن بدون قسط که زندگیا جلو نمیره عوضش همون بچه براتون خیر و برکات زیادی میاره شاید الان متوجه نباشی ولی وقتی دنیا بیاد خودت میگی خداروشکر که نگهش داشتم بس که اینجور بچه ها شیرین و پربرکت هستن . بعدم مگه عقوبت فقط مال این دنیاست که فقط از اتفاقات بد بترسی پس اون دنیا چی چطور میخوای جواب اون بچه و خدا رو بدی . اگر برنامه زندگی پس از زندگی رو دیده باشی یه قسمتش در مورد همین سقط جنین که بود که طرف بچه سقط شده شو اونجا دیده بود و چقدر از کارش پشیمان بود. یه سرچ بزن همین قسمتشو ببین.

به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چ ...

نمیدونم چه حکمتیه دقیقا بچه های ناخواسته میشن همون بچه هایی که عصای دست پدر مادرن،همدم پدرمادرن

نگهش دار مطمئن باش دوسال دیگه نماز شکر میخونی که سقطش نکردی

سقطش نکن هرگز هم بههش نگو ناخواسته بوده یا میخواستی سقطش کنی

با خدا معامله کن مطمئن باش برات جبران میکنه

سلام

شما فرض کن خدای نکرده ناخواسته یه نفر رو کشتی اگر شانس بیاری و قصاص نشی باید دیه اون فرد رو بدی.همه زمین و سرمایه ات رو باید بفروشی تا دیه بدی.حالا حساب کن که داری مرتکب قتل یه نفسی میشی که خداوند کفالت او رو برعهده داره .اگر خدا قصاص نکنه که نمیکنه چون صبرش بیش از این حرفهاست ولی دیه رو با اسبابی که دست خودشه از مال و سرمایه ات میگیره.شک نکن

هزینه ها درمانی بیمه تکمیلی هستیم نمیدونم حس میکنم کشش نداریم شوهرم دودله و فقط از این تردید داریم م ...

خب خوبه عزیزم بیمه هم که هستی دیگه چی میخوای

وقتی هم خونه دارین هم زمین خداروشکر بچت آینده داره

چرا دودل بشی؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

اگه قلبش تشکیل نشده باشه که خودش نمیمونه

عجله نکن بعضی از بچها دیر تر تشکیل میشه قلبشون

پیگیری کن اگه مشکل برطرف شد حتما نگهش دار

بچه با خودش برکت میاره

نمیدونم زندگی پس از زندگی رو دیدی یا نه چن مورد موضوعش سقط بود (از نوع عمدی)

اگه صحبتا رو بشنوی قطعا دیدت عوض میشه

البته درصورتی که بچه مشکلی نداشته باشه

من 21سالم بود یه بچه ی یازده ماهه داشتم که ناخواسته باردار شدم

نگم برات که چه حالی داشتم

اونم زمانی که داشتم واسه کنکور می خوندم

ولی یه ثانیه هم به سقط فکر نکردم

الان یه دختر پنج ساله دارم که با دنیا عوضش نمی کنم

و خیلی خیلی خیلی خیلی سخت گذشت دوران شیر به شیری بچه ها

تصور کن همین دختر شیرین زبون رو قرار بوده بکشم...

دلتو بزرگ کن و دل به حکمت خدا بده

درسته سخته ولی در عوض تو میانسالی

پاره های تنت کنارتن