2777
2789
از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

عزیزم اسی جون این حرفا کدومه؟مگه رزق آدما دست من و توئه؟اون یه آدمه همونی که رزق من و تو رو میده قراره رزق اونم بده! آیه شریفه قرآنو نشنیدی میفرماید بچههاشون رو نده به گور میکردند (خشيه من املاق)،یعنی از ترس فقر، تعجب میکنم یعنی ما داریم برمیگردیم به جاهلیت قبل اسلام!

به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چ ...

خدای من! چقدر ما ناشکریم! یعنی اگر ابتلا به درمان دونم بچهدار نشدن و ناباروری و این حرفا بودیم اون وقت جوونی کرده بودیم حالا که دو تا بچه به این راحتی کنارمون گذاشتی میگیم جوونی نکردیم! چرا اینقدر ما ناسپاسیم فقط نیمه خالی لیوانو باید ببینیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اینکه برا بچه هام و همسرم اتفاق بدی بیوفته میترسم اگر نه از لحاظ روحی و.... هم نمیتونم ای خدای ...

عزیزم اون خدایی که این بچه رو به تو داده توانایی تو رو دیده، اون بهتر میدونه میتونی یا من و تو؟

ماما هابی که مطب دارن انجام میدن .قرص اینترنتی هم هست اما شاید تغلبی باشه مثلا

بله عزیزم ماماهایی که مطب دارند ممکنه انجام بدن بیچاره همکار من رفت انجام داد،میگفت نمیدونستم باردارم رفتم رادیوولوژی انجام دادم و این بچه ناقصه با همین چیزا خودش رو اینقدر درگیر کرد که تصمیم گرفت بره بچه رو سقط کنه، تو شهر خودمون کسی رو پیدا نکرد اومد تهران بهش قول دادن گفتن ما سقطو انجام میدیم مبلغ هنگفت ازش گرفتند و بعدم تازه روزی که میخواستند عملو انجام بدن درخواست مبلغ بیشتر کردند که بنده خدا خواهر شوهرش میگفت من همراهش بودم رفتم تو گردنی و فروختم دادم گفتم بزار عمل انجام بشه،وقتی برگشتن تا چندین سال بیچاره دکتر و دوا میکرد چون زده بودن رحمشو سوراخ کرده بودند،و دیگهام بچهدار نشد

تغذیه اوکی هستیم به خدا با اینکه از لحاظ مالی ضعیفیم ولی همسرم هیچ کم نمیزاره حتی پسرم امسال کلاس ا ...

عزیزم این فکرا ال اینه که فکر میکنیم همه کاره عالم خود ما هستیم، یه گوشه چشمی به اطراف بنداز بین خدا داره کار میکنه تو عالم

پسر؟دوتا پسرم دارم نمیدونم به خدا هم میترسم از عواقبش که خدا قهرش بگیره بلایی سرمون بیاد هم خستم خیل ...

بنظرم نکن

۶ساله اقدامم برای دومی و نمیشه

حکمتشو شکر

بله پسر

حسم گفت یه پسر داری ک خیلی غیرتی میشه روت و اونقدررر دوستت خواهد داشت در آینده ک نمیتونی تصور کنی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من دو بار سقط داشتم

اونم با پیشگیری باردار شده بودم

نه پشیمونم نه بدبیاری داشتم

برگردم به همون لحظه بازم انجام میدم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه عزیز من اینها خرافاته و هیچ تاثیر مثبت و منفی نداره

البته گاهی شاید بشه گفت تاثیر مثبت داشته

چون تو یه انسان رو از به دنیا اومدن و رشد کردن تو محیط نامناسب و عذاب کشیدن نجات دادی به غیر این تاثیری نداره اتفاقات بد همیشه هستند