از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...
عزیزم اسی جون این حرفا کدومه؟مگه رزق آدما دست من و توئه؟اون یه آدمه همونی که رزق من و تو رو میده قراره رزق اونم بده! آیه شریفه قرآنو نشنیدی میفرماید بچههاشون رو نده به گور میکردند (خشيه من املاق)،یعنی از ترس فقر، تعجب میکنم یعنی ما داریم برمیگردیم به جاهلیت قبل اسلام!
به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چ ...
خدای من! چقدر ما ناشکریم! یعنی اگر ابتلا به درمان دونم بچهدار نشدن و ناباروری و این حرفا بودیم اون وقت جوونی کرده بودیم حالا که دو تا بچه به این راحتی کنارمون گذاشتی میگیم جوونی نکردیم! چرا اینقدر ما ناسپاسیم فقط نیمه خالی لیوانو باید ببینیم؟
ماما هابی که مطب دارن انجام میدن .قرص اینترنتی هم هست اما شاید تغلبی باشه مثلا
بله عزیزم ماماهایی که مطب دارند ممکنه انجام بدن بیچاره همکار من رفت انجام داد،میگفت نمیدونستم باردارم رفتم رادیوولوژی انجام دادم و این بچه ناقصه با همین چیزا خودش رو اینقدر درگیر کرد که تصمیم گرفت بره بچه رو سقط کنه، تو شهر خودمون کسی رو پیدا نکرد اومد تهران بهش قول دادن گفتن ما سقطو انجام میدیم مبلغ هنگفت ازش گرفتند و بعدم تازه روزی که میخواستند عملو انجام بدن درخواست مبلغ بیشتر کردند که بنده خدا خواهر شوهرش میگفت من همراهش بودم رفتم تو گردنی و فروختم دادم گفتم بزار عمل انجام بشه،وقتی برگشتن تا چندین سال بیچاره دکتر و دوا میکرد چون زده بودن رحمشو سوراخ کرده بودند،و دیگهام بچهدار نشد