2777
2789

بغیر از علوم پزشکی ها همه همینه وضعیتشون

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کار بلد باشه و واقعا خودتو نشون بدی همیشه و همه جا برات کار هست در کل برای پولدار شدن تو این رشته باید با شرکتای خوب کارکنی که باید پارتی داشته باشی و پولدار باشی که پولدارتر بشی

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
اگه کار بلد باشه و واقعا خودتو نشون بدی همیشه و همه جا برات کار هست در کل برای پولدار شدن تو این رشت ...

خواستگار من ۴ سال پیش که اومد عمران خونده بود ۲۸ سالش بود بیکار بود

خواستگار من ۴ سال پیش که اومد عمران خونده بود ۲۸ سالش بود بیکار بود

اون دیگه بی عرضه بوده من خانومم رشتمم عمرانه هانوما رو خیلی سخت تر قبول میکنن سرکار از همون دوران کارآموزی استخدام شدم ده بار پروژه ها تموم شد نیروها رو تغییر دادن من همچنان بودم آخرش خودم اومدم بیرون باردار شدم تا ماه هشتم درخواست استعفامو قبول نمیکردن میگفتن پروژه ها تموم شد برو دیگه مجبور شدم دورکاری کنم فقط و فقط بخاطر اینکه من متعهد بودم به کارم و کارم رو درست انجام میدادم همین الان هم هر چند ماه چند نفر زنگ میزنن برای کار ولی من نمیتونم بچه کوچیک دارم دیگه نمیشه اون یکی بچم بزرگ شد دوباره میخواستم برم که بعدی رو. باردار شدم

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر