2777
2789
عنوان

من از پسرا کلا نا امیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 75 پست
درست ولی.من نمیفهمم ازدواج با این اوصاف برای پسر چه سودی داره.همین کارارو کردین دیگ پسرا ازدواج نمیک ...

مادرت چه سودی برای بابات داشت ماهم همون سود داریم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حالا آدم واقعا اگر پسر خوبی باشه صدشو میذاره ولی پیدا نمیشه اصلا خیلی لاشی شدن همه

وای نه

پسر خوبم ارزششو نداره

آدم جونش درمیاد کنار اینا بخواد کار کنه

من خودم اصلا نمیکشم کار سنگین و تمام وقت

خیلی شل و خسته ام همیشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست ولی.من نمیفهمم ازدواج با این اوصاف برای پسر چه سودی داره.همین کارارو کردین دیگ پسرا ازدواج نمیک ...

براش سود نداره نیاد دنبالمون

بره با مردا همجنس بازی کنه😂

اون میاد خواستگاری

ما باید کار کنیم و پول بهش بدیم و رضایتشو جلب کنیم؟

پسرای بیمصرفم همون بهتر ازدواج نکنن دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وای نهپسر خوبم ارزششو ندارهآدم جونش درمیاد کنار اینا بخواد کار کنهمن خودم اصلا نمیکشم کار سنگین و تم ...

من پرستارم از حقوقم به یکی دادم یزمانی من دیگ چه خلی بودم ولی الان از همشون بدم میاد جدی میگم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من حتی با یکی آشنا میشدم بهش پول هم دادم البته برگردوند ولی میخوام بگم انقد اشغال شدن که اونم بیشعور ...

اه

نه بابا جدیشون نگیر

من خودم مجردیام خیلی بی خیال بودم

اونا باید رضایت ما رو جلب کنن

ما که نمیتونیم داف شیم و س... کنیم که اونا خوششون بیاد

دلشون س... میخواد بعد عقد در خدمتیم

نه تو دوستی و رو صندلی عقب ماشین و تو سوییت و...

الان دوست من خودش با دوس پسرش رابطه داره

هروقت میرن مکان با کلی استرس به من میسپره که ما فلان جاییم اگه تا فلان ساعت زنگ نزدم بهت بدون

آخه چه کاریه😑

من پرستارم از حقوقم به یکی دادم یزمانی من دیگ چه خلی بودم ولی الان از همشون بدم میاد جدی میگم

وای یا خدا

نکنی دیگه😐😐

منم یه زمان خل بودم فک میکردم باید دنگ بدم

خدا رو شکر عاقل شدم

تقصیر این گدا گشنه هاس که آدم طرز فکرش میشه این

و الا مرد باید واسه به دست آوردن دختر مورد علاقش بجنگه و زحمت بکشه

اهنه بابا جدیشون نگیرمن خودم مجردیام خیلی بی خیال بودماونا باید رضایت ما رو جلب کننما که نمیتونیم دا ...

خواهر الان همه پسرا سک... میخوان بگی انجام نمیدم یجوری القا میکنند انگار عقب مونده ای املی خسته شدم از دستشون

وای یا خدانکنی دیگه😐😐منم یه زمان خل بودم فک میکردم باید دنگ بدمخدا رو شکر عاقل شدمتقصیر این گدا گش ...

اونایی که هم جنگیدن و اومدن جلو اسکول مسکول بودن از این بچه سوسول هایی که سر دیر جواب دادن قهر میکردن مرد نبودن که😭😂

خواهر الان همه پسرا سک... میخوان بگی انجام نمیدم یجوری القا میکنند انگار عقب مونده ای املی خسته شدم ...

آره میدونم

ولی خب من خودم نظرم اینه که اونی که واقعا میخوادت اگه بدونه تو یه کارو دوس نداری ازت نمیخواد

اگه هم واقعا دخترو واسه ازدواج میخوان،خب بعد ازدواج براش فراهم میشه دیگه

دخترا نباید قبول کنن

چون واقعا تو مملکت ما رابطه جنسی قبل ازدواج خیلی زور داره

این حرفا رو هم میزنن چون پسرا هرچیزیو غنیمت میشمرن و دنبال تجربه ان

و الا نه املی نه عقب مونده

اونایی که هم جنگیدن و اومدن جلو اسکول مسکول بودن از این بچه سوسول هایی که سر دیر جواب دادن قهر میکرد ...

نه از اون کنه ها رو نمیگم😂

منظورم اینه طرف باید مرد درست حسابی باشه

برات تلاش کنه

از این ک.و..یا نباشه😂

آره میدونمولی خب من خودم نظرم اینه که اونی که واقعا میخوادت اگه بدونه تو یه کارو دوس نداری ازت نمیخو ...

پس با این اوصاف کسی منو نمیخواد چون والا همشون پی رابطه بودن مرتیکه های عنچوچک

اونیک هم پی رابطه نبود معمولا ازم پایینتر بود تحصیلات و خانواده و ....

نه از اون کنه ها رو نمیگم😂منظورم اینه طرف باید مرد درست حسابی باشهبرات تلاش کنهاز این ک.و..یا نباشه ...

کنه زیاد داشتم ولی همشون ازم پایینتر بودن هیچوقت کسی با تحصیلات بالاتر یا مشابه کنه نشده مثلا یارو روانشناس بیکار بوده افتاده دنبال ما

پس با این اوصاف کسی منو نمیخواد چون والا همشون پی رابطه بودن مرتیکه های عنچوچکاونیک هم پی رابطه نبود ...

آره

بابا اینا اکثرشون پسربچه ان و ببخشید صرفا دنبال ک... مفتن

چه میدونن عشق و... چیه

یه پسر اگه دختریو واقعا بخواد،به خاطرش خودشو به هزار جور سختی میندازه

دیگه چشم پوشی از رابطه جنسی تا زمان ازدواج کوچکترین کاره

کنه زیاد داشتم ولی همشون ازم پایینتر بودن هیچوقت کسی با تحصیلات بالاتر یا مشابه کنه نشده مثلا یارو ر ...

صبر کن تا پیدا بشه

با اینا که پایین ترن نباید اوکی شد

تهش بدبختت میکنن

من چون سر خودمم اومده

دوتا رل داشتم مجردیام از خودم پایین تر و بدبخت تر

خدا رو شکر عقلم رسید شوتشون کردم اون ور

من به اینکه روزی یک عشق واقعی پیدا میکنم هنوز امید دارم

بیشتر امیدم رو از زن ها و دخترا از دست دادم

انقد که حسود و دو رو هستند هم تو این سایت بینهایت دیدم هم تو واقعیت

امید ندارم دیگه بتونم به یک جنس مونث اعتماد کنم و دوست خوب پیدا کنم

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات