2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانارو تو راه نمیدن بچه تنها میره داخل دست راست و چپ رنگ ها پازل ساده میدن درست کنه درباره نسبت های خانوادگی مثل عمه و خاله کین یا خواهر مامانت کیه شما میشه میپرسن میگن تا ده بشمر یا برعکس از ده تا یک بشمر مثلا میگن لی لی برو توپ میندازن میگه بگیر عقب عقب راه برو یه سری سوالاتش تو نت هست سرچ کن باهاش تمرین کن خیلی سخت نمیگیرن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

استرس نداشته یاش

اسم و فامیل و سن و اسم پدرش و اسم مهد و مربی و دوستاش پرسیده بودن

شمارش اعداد و رنگ ها را پرسیده بود تکرار کردن کلماتی که خودشون میگند

شعر بخونه یا یه داستان بگه یا یه سوره بخونه

تفاوت در دو تصویر

ماز روی برگه را میگن با انگشت دنبال کن

سوالات در مورد فعالیت های شخصیش تو خونه ازش پرسیده بود

راه رفتن رویه یه خط صاف و یا پریدن و یا لی لی کردن

تصویر چندتا گل بود گفته بودن چندتا هست

قد و وزن و بینایی و دندان و مو و ناخن هم بررسی میشه

ممنون عزیزم از دلداریت ❤️زنگ بلده یک سوره و دوتا شعر هم بلده تا ۱۵ میشماره و تو نوشتن یکم قاطی میکنه ...

اصلا از بچه نمیخواند بنویسه خیالت راحت بهش در این مورد فشار نیار

چون یادگیری نوشتاری مجوزش از اول دبستان هست

اگه تو مهد ها یاد میدن بخاطر دست ورزی و پیش زمینه هست

مامانارو تو راه نمیدن بچه تنها میره داخل دست راست و چپ رنگ ها پازل ساده میدن درست کنه درباره نسبت ها ...

آره باید تمرین کنم مثلاً برعکس اعداد بلد نیست و نسبت ها رو هم نمیدونم بلد یا نه

ممنون از وقتی که گذاشتی جواب دادی 🌹❤️

اصلا از بچه نمیخواند بنویسه خیالت راحت بهش در این مورد فشار نیار چون یادگیری نوشتاری مجوزش از اول دب ...

جدی؟

برعکس اعداد بلد نیست فک میکنی یاد نگیره قبول نمیشه و نسبت فامیل نمیدونم بلد یا نه تا حالا نپرسیدم

جدی؟برعکس اعداد بلد نیست فک میکنی یاد نگیره قبول نمیشه و نسبت فامیل نمیدونم بلد یا نه تا حالا نپرسید ...

زیاد سخت نگیر اونا ها بلدن چطور با بچه برخورد کنند خیییلی دلسوز و مهربونند همین که اختلال گفتاری حرکتی نداشته باشه قبوله فقط رو خجالتش کار کن که باهاشون همکاری کنه و حرف بزنه و جمله بندی قشنگ کنه

اونجا قبل از اینکه بره داخل به اون خانم بگو یکم نسبت ها فامیلی را قاطی میکنه لطفا در این مورد ازش نپرس ۱۰۰ در ۱۰۰ قبول میکنند چون اصلا نمیخواند به بچه ها فشار بیارند

زیاد سخت نگیر اونا ها بلدن چطور با بچه برخورد کنند خیییلی دلسوز و مهربونند همین که اختلال گفتاری حرک ...

بیشتر رو کسانی خجالتی که بهش بگن عزیزم و خوشگلم

میگه با این حرفها خجالت میکشم

چشم حالا ۳۰ آذر سنجشش هست تا اون روز باهاش تمرین میکنم انشاالله یاد بگیره

❤️🌹

بیشتر رو کسانی خجالتی که بهش بگن عزیزم و خوشگلم میگه با این حرفها خجالت میکشم چشم حالا ۳۰ آذر سنجشش ...

الهی عزیزم🤩🤩🤩🤩خدا حفظش کنه

اره باهاش تمرین کن

برو ایتا کانال کاربرگ پیدا کن و همه کاربرگ ها را بهش کار کن