2777
2789

به دخترا تو اینستا ریکوئست نده

تو کلاس زیاد نمک نریز

نه با دخترا صمیمی شو نه با پسرا

همین اول هم نرو پیوی دخترا که بگی ازت خوشم اومده

اهسته برو اهسته بیا

خودمم ترم اولم و تو این یک ماه همشو دیدم دانشگاه عملا مهدکودکه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
❤️🌹

❤️

باور کن وقتی طلاق رخ میده، حتی وقتی اون افراد رو نمیشناسم و مثلا تو همین نی نی سایت میشنوم، اونقدر ناراحت میشم.

حالا طلاق که به کنار، وقتی زن و شوهر با هم دعوا میکنند من قلباً ناراحت میشم. به جای اینکه فرهنگمون رو درست کنیم که بعد از ازدواج با هم خوب رفتار کنیم، دنبال انواع کارها و اسامی قبل از ازدواجیم.

تا حالا شما خوندین یا کسی به شما گفته که خدا تو قرآن فرموده: زن و شوهر نفس واحدن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم خوشگلم من از بعد ظاهری گفتم یه کاراکتر تو یکی از سریالای ترکی اومد تو ذهنم اتفاقا همین خصوصیا ...

جالبه...

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

به تیپت برس تمیز باشش لباسات تمیز باشه

لطفا لطفا هر روز یا روز در میون دوش بگیر اگه ریشاتم نمیزنی حداقللل دوش بگیر

دانشکده ی ما اتاق مطالعه دختر و پسر کنار همه

بعضی وقتا که از کنار اتاق پسرا رد میشم بوی عرق حالمو بد میکنه

اعتماد به نفس داشته باش با بقیه اوکی و هماهنگ باش پاچه خوار استاد نباش درستو خوب بخون پشت سر دخترا بد نگو با اعتماد به نفس باش با شخصیت باش تا رسیدی هی به دخترا شماره یا نخ نده

(این برای پسرا و دخترا هر دو میگم...تو دانشکده ما دختره جدید الورود اومده روز اول سه بار رفته دیت انگشت نما شده دختره به منو همکلاسیم نشونش میداد میگفت چه قدر استعداد داره ماشالله😑💔)

تو محوطه دانشگاه صدای های عجیب غریب درنیار بلند بلند نخند اینا شاخ بودن نیست چرتو پرت نگو

مردم کنارتون رد میشن بهتون میخندن میگن اینا اسکلن💔😑😂 جو پزشکیم که سنگین تره و همه سرسنگینن

دیگه اینکه سعی نکن هرجور شده تو چشم همه بیای ...خودت باش ولی بهترین ورژنت دانشگاه فرصت خیلی خوبیه که خودتو بسازی چه از لحاظ اجتماعی چه از لحاظ درسی

همینا باعث میشه مورد احترام و کراش خیلیا باشی

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

کل۱۸ صفجه رو خوندم بفهمم چطور ادمی هستی شاید تونستم ی کمکی بهت بگم بکنم

بببین کراش و جذاب از نظر هرکسی متفاوت هست یکی رو ظاهر کراش میزنه یکی روهیکل یکی رو اخلاق پس نمیشه همه ی نظر باشن الان از نظر من مثلا پسر قد بلند باشه هیکلی باشه ریش داشته باشه جذاب تر هست ولی دوستم پسریه ک ریش نداره و لاغر هست رو جذاب میدونه

نمیشه گف مغرور باشو با کسی صحبت نکن ولی خیلی هم خودمونی نشو حد وسط از همه چیز بهتر ع بادختر و پسر خسلی صمیمی نشو درحد هم کلاسی عادی رفتارکن باید بلد باشی ت ی موقعیت چطور رفتار کنی چی بگم بافکر باید کار انجام بدی. باشگاه رو برو جدا از اون خوبه ادم بسلامتیش وظاهرش اهمیت بده. ضایع بازی درنیار ساکت نباش ولی هی مزه نپرون دخترا رو با خانم فامیلیشون صداکن این احترام اصن محسوب میشه و باعث میشه اونام بهت احترام بزارن ب خودت برس مدلی لباس بپوش ک بهت میاد عطرتلح بزن(مث این رمانا😂)هی نخند کار رو بعضی وقتا با ی لبخند ساده جمع کن بعضی وقتا اخم کن فاز جذابت بده اگ بهت میاد. اینکه اشپزی بلدی خوبه ولی نفرستی برا کسی واینا هرچی کمتر راجبت بدونن و هی خودت رو کم و غیر مستقیم نشون بدی بهتری اینطور کنجکاو میشن راجب بیشتر بدونن بفهمن چی بلد چیکار میکنی خیلی دردسترس نباش اگر مثلا با یکی اوکی شدی این اخلاق هات رو بزار برا اون موقع صاف راه برو.مرموز و زرنگ باش از هوش مصنوعی عم میتونی کمک بگیری.نرو ته کلاس رمان بخون ت خلوتت هرموقع وقت داشتی ی رمان دانلود کن ببین اونا چیکار میکنن😂

بعضی ها میگن شنونده خوب خیلی جذابه من خودم همیشه سعی میکنم خوب گوش بدم وسط حرف طرف مقابلم نپرم

سرسنگین باش درستو خوب کن

دیگ اینا رو یادم بود اگ بازم ب ذهنم رسیدم میگم😅

حالا ی سوال جز اینا های ک بهت گفتن بنظر خودت چیکار کنی جذاب میشی؟

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

توی کلاسم چطوری خفن باشم😂 نمیخوام مخ کسیو بزنم فقط دلم میخواد کراش بقیه باشم😂

🤣

سال چندمی

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

❤️باور کن وقتی طلاق رخ میده، حتی وقتی اون افراد رو نمیشناسم و مثلا تو همین نی نی سایت میشنوم، اونقدر ...

نه عزیزم نشنیده بودم

چه دل بزرگی دارین 😍❤️

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

کل۱۸ صفجه رو خوندم بفهمم چطور ادمی هستی شاید تونستم ی کمکی بهت بگم بکنمبببین کراش و جذاب از نظر هرکس ...

وای این از اون متن های سم بود که بچه های هفتم سرچ میکردن چطور در مدرسه شاخ باشیم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نخوندم وسطا فقط اخم و لبخند ملیح و عطر تلخ رو دیدم پوکیدم😂😂🤣🤣

آفرین! تو که انقدر حواست به نکات ریزه... حتماخودت خیلی توی شاخ شدن توی هفتمیها باتجربهای! 😄
خب حالا که متخصصتری، بیا راهحلهای بهتری بهمون یاد بده... منتظریم✨

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

آفرین! تو که انقدر حواست به نکات ریزه... حتماخودت خیلی توی شاخ شدن توی هفتمیها باتجربهای! 😄خب حالا ...

نه گلم من از اون موقع مثل الان به نگاه مینداختم و میخندیدم😂😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت