2777
2789

داش بنظرم درس خون باش دخترا به بهانه سوال پرسیدن بیان سمتت.یه تیر و دو نشون

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام شخصیت جذایبت میاره همه با وجدان باشید تا برای حتی برای خداوند هم جذاب باشید

روح مادر عزیزتون و برادر کوچکتون هم در آرامش الهی باشه انشاءالله

و دعا میکنم یه پزشک فوق العاده با شخصیت و با علم و برجسته بشید و کمک های بزرگی به بیماران و نیازمندان کنید همیشه پرتلاش و سخت کوش باشید در این راه و به رتبه های عالی در علم دست پیدا کنید هیچ چیز از علم و دانشمندانی که گره از درد بیماران باز میکنند جذاب تر نیست و هیچکسم از خداوند مهربان تر و قدرتمند و بالاتر نیست

با آرزوی سلامتی و آرامش خوشبختی برای شما جناب دکتر

از طرف خواهر بزرگ تر نی نی سایتی

خودم خیلی فان شادم اصلا بدرد جذابیت نمیخورم 😑

همینی که هستیو تغییر نده البته تا حدی رعایت کن باهرکسی شوخی نکنی کسی که قراره جذبت بشه باید از ویژگی های خودت خوشش بیاد دیگه مثلا تا کی میخوای حفظ ظاهر کنی

مودب باشی. سرسنگین. جذابیت داره

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

خودم خیلی فان شادم اصلا بدرد جذابیت نمیخورم 😑

خب جذاب نباشی چی میشه ، مشکلش چیه 😃

سبیل خفن بذار ، باشگاه تناسب اندام برو 😃

بعدش ماشین خیلی گرون سوار شو 😃

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

داش بنظرم درس خون باش دخترا به بهانه سوال پرسیدن بیان سمتت.یه تیر و دو نشون

ن اونجوری خود گرفتنم قشنگ نیست. منظورم یعنی خودشم سوال درسی بپرسه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

خب جذاب نباشی چی میشه ، مشکلش چیه 😃سبیل خفن بذار ، باشگاه تناسب اندام برو 😃بعدش ماشین خیلی گرون سو ...

نظرا محترمه

بنظرم سیبیل جذاب نیس بیریخته ریش خیلی قشنگه ریش مشکی پر، و بنظرم جذابیت تو ماشین گرون و سیس پک نیست اون احترام ک جذابیت میاره

یعنی با دخترای کلاس ارتباط نگیریم؟

نخیر.

امام علی ع به زن ها سلام نمیداد که خدای نکرده دلشون نلرزه.

چی شد فرهنگ بسیار خوب اسلامیمون رو فروختیم به دوست بازی های غربی ها و اسم گذاشتیم دوست اجتماعی و کراش و فلان؟!

نظرا محترمهبنظرم سیبیل جذاب نیس بیریخته ریش خیلی قشنگه ریش مشکی پر، و بنظرم جذابیت تو ماشین گرون و س ...

میدونم خوشگلم

من از بعد ظاهری گفتم یه کاراکتر تو یکی از سریالای ترکی اومد تو ذهنم اتفاقا همین خصوصیات ظاهری رو به همراه مودب بودن هم داشت سرسنگین هم بود بنظرم خیلی جذاب بود البته به چشم برادری 😃

نخیر.امام علی ع به زن ها سلام نمیداد که خدای نکرده دلشون نلرزه.چی شد فرهنگ بسیار خوب اسلامیمون رو فر ...

قبول دارم حرفتونو ولی اونوقت میگن از لحاظ اجتماعی و آداب معاشرت چیزی بارش نیست

به عنوان یه دختر ترمکی هم رشته ایت بگم بهت ، آقا باش ، شخصیت داشته باش ، دخترا رو زیاد نگاه نکن ، مودب باش ، نمک پرونی زیادی نکن ، آداب معاشرت و گفت و گوی دوستانه همراه احترام رو بلد باش ، اکثر پسرا خصوصا پزشکیا تو صحبت کردن خوب نیستن اونی که بلده چجوری صحبت کنه صد هیچ جلوعه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

قبول دارم حرفتونو ولی اونوقت میگن از لحاظ اجتماعی و آداب معاشرت چیزی بارش نیست

حرف مردم مهمه یا اینکه طوری رفتار کنیم خدا راضی باشه؟!

خودتون هم بهتر از من میدونید که شما هر کاری کنید، عده ای از مردم حرفی میگن.

متاسفانه از همین جاها و با عناوین قشنگ مثل آداب معاشرت شروع شد که الان طلاق خیلی زیاد شده. چیزی باارزش تر از خانواده نیست که بخواهیم با عناوین فریب انگیز بهش آسیب بزنیم.

توی کلاسم چطوری خفن باشم😂 نمیخوام مخ کسیو بزنم فقط دلم میخواد کراش بقیه باشم😂

فقط خوش تیپ باش و دور و ور دخترا نباش ، خوش تیپ بودن خیلی مهمه😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌