2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت باش مودب و باشخصیت نه جلف رفتار کن نه جلف بپوش ولی به خودت برس خوشتیپ باش با دخترا سنگین و متشخص برخورد کن درستو بخون با بچه های کلاس همراه باش در برابر اساتید سعی نکن تافته جدابافته باشی و نخاله بازی دربیاری و واسه شیرین کردن خودت جلو چشم استاد بقیه رو نادیده بگیری به همکلاسیات کمک کن از لحاظ درسی همون ترمای اول فورا به قول گفتنی به فکر رل زدن نیفت زمانی که دانشجو بودم همیشه اینطور شخصیت هایی برام محترم و کاریزماتیک بودن

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

جوگیر شدم میخوام رو خودم کار کنم 😂خیلی فانم بدرد کراش بوذن نمیخورم 😂

مودب باش

رو استایلت کار کن

توی صحبت و رفتار با خانوما روی جملاتت دقت کن و اگه میخوای شوخی کنی خیلی ریز و به جا باشه

تن صدا و لحن حرف زدنت خوب باشه

همیشه هم سعی کن خوشبو و ادکلن زده باشی

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه👀

توی کلاسم چطوری خفن باشم😂 نمیخوام مخ کسیو بزنم فقط دلم میخواد کراش بقیه باشم😂

خاک تو سرت🤣🤣🤣🤣

قیافه هم داری حالا؟ به مدل موهات برس. نه که بری ژل و تافت بزنی یکسره.

طبیعی باشه ولی همیشه مرتب و شونه زده. عطر هم خوبه بزنی همیشه. خط بوی خودت رو داشته باش. آها یه ته ریش هم داشته باش لطفا.

آریایی

ببین عطر بزن استایل ترند مردونه بزن ارایشگاه خوب برو بگو از نو بکوبه بسازه شوخی میکنما و بعدش همیشه ساعت دستت باشه و

همیشه موهات رو مرتب کن و رسیدگی کن و سعی کن با ادمای بیشتر ی در تعامل باشی

هیچ کاری نمی خواد بکنی نگران نباش تو دانشگاه دخترای پیکمی زیاد هستند

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

جوگیر شدم میخوام رو خودم کار کنم 😂 خیلی فانم بدرد کراش بوذن نمیخورم 😂

فاندبودن با لوده بودن فرق میکنه سعی کن شوخ طبع باشی اما به وقتش و به جاش و البته با شخص مناسبش

در کل طوری رفتار کن شخصیتتو کویچک نکنی ابهتی که یه مرد باید داشته باشه رو پایین نیاری

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"