2777
2789
عنوان

دعوا بعد انتقال جنین

199 بازدید | 17 پست

خانما من انتقال جنین داشتم تازه دو روزه مثبت شدم امشب با شوهرم بحثم شد خیلی عصبی شدم داد زدم خودمو زدم.. یعنی جنین چی میشه

کسی بوده مثل من اما اتفاقی براش نیوفتاده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نشده عزیزم نگران نباش

ولی حیف نیست با اینهمه هزینه و عذاب کشیدن و رفت و امد و دارو و استرس ، اونوقت دعوا کردید؟

اونم تو این شرایط؟

الان نتونستید خودتون رو کنترل کنید بنظرتون بعدا که بدنیا بیاد حتما بدتر از این میکنید😔

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
سر اینکه قرار بود به کسی تا ۳ماه نگیم بعد یهو زنداییش زنگ زده بهم تبریک گفته میگه دایی زنگ زد فردا ب ...

حالا که قضیه زود لو رفته دیگه نمیشه کاریش کرد

پس باید صبوری به خرج میدادی بخاطر فندقت

میگفتی نه بابا کمر درد دارم نمیتونم بیام جایی

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
آخه من بارداریام با مشکله و یهو رشد جنینم متوقف میشه.. نمیتونستم زودتر از سه ماه به کسی بگم حتی اگه ...

دیگ کاری که شده نبایددعوامیکردین.توکه شرایط خودتوبهترازهرکسی میدونی

نمیدونم😭 الان حالم از اون لحظه دعوامون بدتره

الان یه لیوان اب بخور

چندتا نفس عمیق بکش

بگو مهم این بچس مهم خودمم

ممنون از دلداریت

قربونت عزیزم

به قلب کوچولوش فکر کن❤️

دیگه بهش فکر نکن