بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی حیف نیست با اینهمه هزینه و عذاب کشیدن و رفت و امد و دارو و استرس ، اونوقت دعوا کردید؟
اونم تو این شرایط؟
الان نتونستید خودتون رو کنترل کنید بنظرتون بعدا که بدنیا بیاد حتما بدتر از این میکنید😔
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
سر اینکه قرار بود به کسی تا ۳ماه نگیم بعد یهو زنداییش زنگ زده بهم تبریک گفته میگه دایی زنگ زد فردا ب ...
حالا که قضیه زود لو رفته دیگه نمیشه کاریش کرد
پس باید صبوری به خرج میدادی بخاطر فندقت
میگفتی نه بابا کمر درد دارم نمیتونم بیام جایی
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.