حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 عنوان تلگرام 132 بازدید | 14 پست سلام،بچها چجوری میتونم ساعت و تاریخی که روی پروفایل تلگرام میفته رو حذف کنم؟دیدین پروف ک میزاری بعد میرنی روش میبینی افتاده ساعت فلان...دیدم برای بضیا نمیفته 1404/09/14 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42692 برو تنظیمات اخرین بازدید غیرفعال کن در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4534 تنظیمات حریم خصوصی و امنیتاونجا آخرین بازدید رو ببند بزار رو هیجکس ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 برو تنظیمات اخرین بازدید غیرفعال کن اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفته ومشخصه که مثلا ساعت۳پروفتو عوض کردیاما دیدم برا خیلیانمیفته
adopted_girl عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 679 اگه منظورت اون ساعت و تاریخیه ک عکس اپلود میکنی میوفته تو پروفایل بعید میدونم اون پاک شه برای همه هست شاید اون از نسخه اصلی تلگرام استفاده نمیکنه شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 تنظیمات حریم خصوصی و امنیتاونجا آخرین بازدید رو ببند بزار رو هیجکس اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفته ومشخصه که مثلا ساعت۳پروفتو عوض کردیاما دیدم برا خیلیانمیفته
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 اگه منظورت اون ساعت و تاریخیه ک عکس اپلود میکنی میوفته تو پروفایل بعید میدونم اون پاک شه برای همه هس ... اره منظورم همونه، برای بضیا نیس، نمیدونم شایدم دلیلش اینه، بزار امتحان کنم
سبزعسلی_هستم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4534 اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفت ... عزیزم اینو فک نکنم کاریش کرد بعضیا ک نمیفته براشون یا کاناله و پی وی نیست خب یا اینکه ی عکس دیگه انتخاب کرده برا پروفش ولی در واقع ی چیز دیگه س اونم ساعت نمیندازه ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
شازده1402 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2401 اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفت ... بهتون بگم؟
adopted_girl عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 679 اره منظورم همونه، برای بضیا نیس، نمیدونم شایدم دلیلش اینه، بزار امتحان کنم من ک خودم ب شخصه هر پروفی ک باز میکنم ساعت و تاریخ داره ندیدم تا حالا اینجوریعکس پروف تمام صفحه میاد برات؟ اگه تمام صفحه نیست دستتو چن لحظه نگه داره رو پروف طرف عکس تمام صفحه ک شد ساعت اپلودو میزنه شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 من ک خودم ب شخصه هر پروفی ک باز میکنم ساعت و تاریخ داره ندیدم تا حالا اینجوریعکس پروف تمام صفحه میاد ... اره تمام صفحه میاد،اونیم کگفتی امتحان کردم ربطی نداشت،برای خیلیا دیدم نمیفته نمیدونم چیکارمیکنن حتمایه ترفندی داره
adopted_girl عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 679 اره تمام صفحه میاد،اونیم کگفتی امتحان کردم ربطی نداشت،برای خیلیا دیدم نمیفته نمیدونم چیکارمیکنن حتما ... اخه اصلا همچنین چیزی تو تنظیمات نیست باید باشه ک طرف انجام بده دیگه😐 شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 اخه اصلا همچنین چیزی تو تنظیمات نیست باید باشه ک طرف انجام بده دیگه😐 خب همینش برامنم تعجب داره دیگ چجوریه که برا بضیا نیس
حنا129 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 65 عزیزم اینو فک نکنم کاریش کرد بعضیا ک نمیفته براشون یا کاناله و پی وی نیست خب یا اینکه ی عکس دیگه ا ... ن گلم عکس ازخودشونه،بعدم ربطی به عکس عمومی یا چیزی نداره دیدم براشون تاریخ اپلود نمیفته رو پروفشون