2777
2789
عنوان

تلگرام

132 بازدید | 14 پست

سلام،بچها چجوری میتونم ساعت و تاریخی که روی پروفایل تلگرام میفته رو حذف کنم؟دیدین پروف ک میزاری بعد میرنی روش میبینی افتاده ساعت فلان...دیدم برای بضیا نمیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تنظیمات اخرین بازدید غیرفعال کن

اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفته ومشخصه که مثلا ساعت۳پروفتو عوض کردی

اما دیدم برا خیلیانمیفته

اگه منظورت اون ساعت و تاریخیه ک عکس اپلود میکنی میوفته تو پروفایل بعید میدونم اون پاک شه برای همه هست شاید اون از نسخه اصلی تلگرام استفاده نمیکنه

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
تنظیمات حریم خصوصی و امنیتاونجا آخرین بازدید رو ببند بزار رو هیجکس

اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفته ومشخصه که مثلا ساعت۳پروفتو عوض کردی

اما دیدم برا خیلیانمیفته

اگه منظورت اون ساعت و تاریخیه ک عکس اپلود میکنی میوفته تو پروفایل بعید میدونم اون پاک شه برای همه هس ...

اره منظورم همونه، برای بضیا نیس، نمیدونم شایدم دلیلش اینه، بزار امتحان کنم

اخرین بازدیدم کلا غیر فعاله، ربطی به اون نداره، روی عکس پروفایل ساعتی ک عوض کردی یا پروف گذاشتی میفت ...

عزیزم اینو فک نکنم کاریش کرد

بعضیا ک نمیفته براشون یا کاناله و پی وی نیست خب

یا اینکه ی عکس دیگه انتخاب کرده برا پروفش ولی در واقع ی چیز دیگه س اونم ساعت نمیندازه

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

اره منظورم همونه، برای بضیا نیس، نمیدونم شایدم دلیلش اینه، بزار امتحان کنم

من ک خودم ب شخصه هر پروفی ک باز میکنم ساعت و تاریخ داره ندیدم تا حالا اینجوری

عکس پروف تمام صفحه میاد برات؟ اگه تمام صفحه نیست دستتو چن لحظه نگه داره رو پروف طرف عکس تمام صفحه ک شد ساعت اپلودو میزنه

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
من ک خودم ب شخصه هر پروفی ک باز میکنم ساعت و تاریخ داره ندیدم تا حالا اینجوریعکس پروف تمام صفحه میاد ...

اره تمام صفحه میاد،اونیم کگفتی امتحان کردم ربطی نداشت،برای خیلیا دیدم نمیفته نمیدونم چیکارمیکنن حتمایه ترفندی داره

اره تمام صفحه میاد،اونیم کگفتی امتحان کردم ربطی نداشت،برای خیلیا دیدم نمیفته نمیدونم چیکارمیکنن حتما ...

اخه اصلا همچنین چیزی تو تنظیمات نیست باید باشه ک طرف انجام بده دیگه😐

عزیزم اینو فک نکنم کاریش کرد بعضیا ک نمیفته براشون یا کاناله و پی وی نیست خب یا اینکه ی عکس دیگه ا ...

ن گلم عکس ازخودشونه،بعدم ربطی به عکس عمومی یا چیزی نداره دیدم براشون تاریخ اپلود نمیفته رو پروفشون