2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من شنیدم کیفیت تخمک و اسپرم باید خوب باشه

حداقل به سال شش ماه به خودتون استراحت بدین و خودتونو تقویت کنید

اصلاح سبک کنید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

از خدا بخواه بارداری بی دردسر و آرومی رو پشت سر بذاری

غسلی ب گردنت نباشه و قبل از اقدام جفتتون غسل کنید و بدنتون پاک باشه

وضو بگیرید و از خداوند بخواین ان شاء الله فرزند صالح و سالمی نصیبتون کنه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

از خدا بخواه بارداری بی دردسر و آرومی رو پشت سر بذاری غسلی ب گردنت نباشه و قبل از اقدام جفتتون غسل ...

اره حتما

همیشه برای نسل صالح و سالم دعا میکنم ازین ببعد برای بارداری راحت هم دعا میکنم

اول اینکه اصلااااا به هیچ عنوان فکرتو نده به این چیزای منفی و اصلا در موردشون فکر نکن

ولی از سه ماه قبل از اقدام اصلاح سبک زندگی کنید برای بهتر شدن کیفیت تخمک و اسپرم و مکمل های لازم رو بخورید ، سه ماه رعایت کنید و بعد از سه ماه اقدام کنید ولی همچنان اصلاح سبک رو ادامه بدید تا انشاالله هر وقت باردار شدید

همه چی رو بسپار به خدا و از خدا فرزند سالم و صالح بخواه و طول دوران اقدام اصلا استرس نداشته باش و خیلی به بارداری فکر نکن و ذهن خودت رو مشغول چیزای دیگه بکن

انشاالله باردار که شدی هم کلا فکر و خیال و استرس رو بزار کنار ، در مورد مسائل و مشکلات بارداری به هیچ عنوان تو گوگل و نی نی سایت چیزی سرچ نکن و هر سوالی داشتی فقط از دکترت بپرس و از دوران بارداری لذت ببر فقط و باقیش رو بسپر به خدا