2777
2789
اشکال نداره هرچقدر میتونی بگیر من چند شب پیش ۷۰۰تومن دادم اندازه ی مشت طلا شد ناراحت نیستم

۷۰۰ نترسیدی بیاد پایین؟

ببخسید پوله چی بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا الان به جوری شده که نمیشه از حقوق خودت طلا بخری مگه چند سوت بخری باید دیگه وام بگیری تا بتونی طلا بخری

تو دنیای عجیبی داریم زندگی میکنیم خیلی دلم به حال خودمون میسوزه

منم مثل تو همچنین قصدی داشتم اما همونطور که میدونی قیمتش نجومی شده

دیروز پریروز بیست میلیون پول دادم یک گرم و چهارصد سوت طلا آوردم اون بیست میلیون رو با بدبختی جمع کرده بودم میدونم دیگه پایین تر نمیاد چون تجربه ثابت کرده هر وقت بالا رفته پایین نیومده یا اگه اومده کمی اومده

ما خونه نداریم منو همسرم قصد داشتیم با طلا خریدن در آینده خونه دار بشیم فک کنم حسرت به دل بمیرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
۷۰۰ نترسیدی بیاد پایین؟ببخسید پوله چی بوده

ن مگ طلا چقدر میخاد بیاد پایین تاحالا یادت اومده طلا بیاد پایین؟ هیچپقت نبوده هردفه اومده پایین بعد دوماه چند برابر باز رفته بالا

ماشین داشتم حامله شدم دکتر استراحت مطلق داد تو پارکینگ مزاحم همسایه هابود شوهرم همش درحال جابجایی ماشینها بود همش غر میزد منم فروختم طلا خریدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید