2777
2789

فرض کنید یه فلسفه ی آفرینش فانتزی میخوایید خلق کنید. یا یه پیش گویی شوم. چی مینویسید؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

او در ایران چشم ب جهان گشود😐😂

انیمه میبینی؟ یه پیشگویی بسازززز

هرچی

نیاز به جرقه دارم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه برکه ای هست که یه غولی پری بدجنسی چیزی توش زندگی میکنهبعد انقد بجنسه همه رو میخوره همه میمیرن

❤️

نشان سایه در چشمهای کسی پدیدار میشود که امشب خواب نمیبیند...

وای تو عالی هستی

یه چنتا چیز دیگه هم اگر به ذهنت میرسه بگو

واقعا نیاز نیست عالی باشه ، چرتو پرتم باشه قبوله چون بیشتر جرقه میخوام

در کوچه پس کوچه های یک خیابان باریک هرشب زنی راس ساعت ۱:۱ دقیقه با کفش های پاشنه بلندش میرقصد و آواز سر میدهد

اهالی آن روستا گفته اند اون زن از شما سوالی میپرسد ک در هر صورت جواب دهید اخرش ب مرگ خاتمه پیدا میکند

زنی با چهره ای عصبانی و لبهای پاره مثل جوکر که با رژ لب قرمز دور تا دور لبهای چاک خورده اش را میکاپ میکند او از شما میپرسد آیا از من میترسی ایا من زشت هستم؟ و با هر جوابی شما را ب چالش میکشد و شما را ب کام مرگ میکشاند

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شکاف دو بعدی بین اسمان و زمین

در هیاهویی مهیب

دختری به نام اطلس به دنبال نیمه ی وجودی باقی مانده اش بین دو بعد به راه بی پایانی قدمی گذاشت

گویی مرگ و زندگی بر او معنایی نداشت ....