2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون جدا بخوابه چکار میکنید

1464 بازدید | 77 پست

واقعا بگید چه برخوردی میکنید حس خیلی بدی دارم چرا واسش مهم نیست من پیشش باشم یا نه راحت گرفت خوابید من تنها تو اتاق دارم گریه میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالشتو بردار بزن تو سرش بعد بلند گریه کن و جیغ بزن که چرا اومدی اینجا

کولی بازی همیشه جوابه😂🫠

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

چرا جدا میخوابه ؟

اگه از سر خستگی و... هست توام پتوت بردار برو بغلش بگیر بخواب تو زندگی مشترک که نباید زیاد غرور داشت

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

خب شاید یهو خوابش برده اونجا..

من اگه جاشو عوض کنه مشکلی ندارم. منم تنهایی نیاز داشته باشم میخوابم و راحت..

اگه دلم هم بخواد کنارش باشم، جامو می برم پیشش

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40