2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون جدا بخوابه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 77 پست

از وقتی که باردار شدم جدا میخوابه .یه نخود بچه فاصله انداخته بینمون 😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالشتو بردار بزن تو سرش بعد بلند گریه کن و جیغ بزن که چرا اومدی اینجاکولی بازی همیشه جوابه😂🫠

صدبار گفتم بدم میاد جدا بخوابیم باز به بهونه سرد بودن رفت تنها توی هال خوابید

من همیشه جدا میخوابم اصن تا حالا پیش شوهرم نخوابیدم البته اینکه شوهر ندارمم بی تاثیر نیست

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

عزیزم یه لباس خوب یه اعتماد بنفس مناسب یه عطر خوب و اخلاق صحیح کاری میکنه پیرمرد پنجاه ساله هم دلش ب ...

منکه نمیتونم هرشب خودمو مثل عروسا کنم تا بیاد پیشم بخوابه میخوام دیگه از فردا کلا پیشش نخوابم و نذارم بهم دست بزنه