2777
2789

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۵۱۱۰ذکریاخالق روبخون بعدش برو سجده حاجتتو بخوا

___

ترک گناه کن، نمازبخون ، شروع کن با درددل کردن با خدا اماما

واسه امام رضا نامه بنویس ،موقع اذان قرانو ببر بالاسرت خدارو ب قران قسم بده

___

یک جز قران نذرشهید ابراهیم هادی وسعید سامانلوکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو کانال مرگ هم زیباست اول چله نور بگیر احصار خضری بخون سرچ کن میاد مرگ هم زیباست اونجا رایگان یاد ...

تو ایتاس این کانال؟ خودت چند بار حاجت روا شدی

من یک ساله تو گروه هستم از الف لام میم چله نور بگیر احصار خضری بخون حاجت گرفتم تو نور درمانی شرکت کر ...

عزیزم حاجتت چی بود؟ من ده ساله حاجتروا نشدم

لایکم کنید لطفا الان میام

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

همسایمون گفت نظر امالبنین کردیم منو دوستام همه باردار شدیم

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

همسایمون گفت نظر امالبنین کردیم منو دوستام همه باردار شدیم

نذر

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀