من شهر مرطوب زندگی میکنم. رب سحر داشتم حدود یک ماهی بود داشتمش.. خلاصه که یک هفته بود برگشتم بودم زنجان و از ربم استفاده نکردم. امروز رفتم یخچال دیدم رو دیواره اش اندازه ی یک سر سوزن نقطه سفید (کپک) زده. اما پایینش کاملا سالم بود و فقط اون نقطه که با رب های دیگه هم در تماس نبود کپک زده بود. منم اون نقطه رو جدا کردم و حتی یک لایه ی بزرگ از رب رو ریختم سطل آشغال.. ولی الان رب قابل خوردن هست؟؟؟ چکار کنم. اگر ریسک داره بندازم اشغال بره...؟؟؟
رب خونگی هم آوردم گذاشتم فریزر. کار خوبی کردم؟؟؟