2777
2789

من شهر مرطوب زندگی میکنم. رب سحر داشتم حدود یک ماهی بود داشتمش.. خلاصه که یک هفته بود برگشتم بودم زنجان و از ربم استفاده نکردم. امروز رفتم یخچال دیدم رو دیواره اش اندازه ی یک سر سوزن نقطه سفید (کپک) زده. اما پایینش کاملا سالم بود و فقط اون نقطه که با رب های دیگه هم در تماس نبود کپک زده بود. منم اون نقطه رو جدا کردم و حتی یک لایه ی بزرگ از رب رو ریختم سطل آشغال.. ولی الان رب قابل خوردن هست؟؟؟ چکار کنم. اگر ریسک داره بندازم اشغال بره...؟؟؟

رب خونگی هم آوردم گذاشتم فریزر. کار خوبی کردم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بابااا .با قاشق خیس و کثیف رب رو بردار ..بریز تو شیشه که با آب جوشونذی وارد شده و خشک خشکه .بعدم یه لایه روغن مایع بریز رو رب و بزار پخش شه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میگن یه جاش کپک بزنه کلش خرابه

منتها این گرونی ها،این حرفا رو نمیفهمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره بابااا .با قاشق خیس و کثیف رب رو بردار ..بریز تو شیشه که با آب جوشونذی وارد شده و خشک خشکه .بعدم ...

جانم؟؟ متوجه نشدم. با قاشق کثیف رب رو بردارم؟ بعد یه شیشه تمیز با آب بجوشونم؟؟ متوجه نشدم

شهر مرطوب رب زودتر خراب میشه؟ سال ها زنجان زندگی کردم و رب مون خراب نشد ::))

نمیدونم من تهرانم، ولی مگه رب تو یخچال نیست؟ فکر نمیکنم ربطی به رطوبت شهر داشته باشه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸