2777
2789
عنوان

بچه های شمام همه چی روخراب میکنن

185 بازدید | 32 پست

😭😭😭۶ سالش شده ولی هنوزم خرابکاره 😑😑من بچه بودم اونقدر حساس بودم اصلا نه اسباب بازیامو خراب میکردم نه وسایل دیگمو ولی اصلا حریف این دختر نمیشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما غیر عادی بودی . بچه ی سالم بازیگوش و تا حدی سر به هواست . مراقبت و نظم بیش از حد برای بچه ها زنگخطره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بچه س دیگه ، ولی با زبون بهش بگو وسایلات اگه خوب نگه داری کنی برات جایزه میخرم

میگم به خدا هزار جور ترفند پیاده میکنم ولی باز کار خودشو میکنه مثلا از این خمیرای کلی گرفته بودم باهاش چیزای زیادی درست کرد همشو گذاشته بودم تویه ظرف بمونه بعد دیدم همشونو فشار داده خراب کرده حتی کاردستی هم درست میکنه بعدش پاره میکنه میندازه دور😐نمیدونم واقعا این چه مرضیه که داره😭😭

اره دیوونم کرده غد و مغرور و نترس و خرابکار و خودبزرگتر با بچه اولم ۱۸۰ درجه متفاوته اینم ۶ سالشه

بچه شمام دختره؟؟آخه بچه من دختره مثل پسراس کلا همه چیش عین پسراس

میگم به خدا هزار جور ترفند پیاده میکنم ولی باز کار خودشو میکنه مثلا از این خمیرای کلی گرفته بودم باه ...

بعضی بچه ها اینطورن دیگه ،بره مدرسه درست میشه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)