2777
2789
عنوان

بچه های شمام همه چی روخراب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست
شما غیر عادی بودی . بچه ی سالم بازیگوش و تا حدی سر به هواست . مراقبت و نظم بیش از حد برای بچه ها زنگ ...

واقعا؟ اخه خیلی خرابکاره مثلا حتی کاردستی هم درست میکنه من دوس دارم نگه داره میبینم پاره کرده وخراب کرده آخه چرا؟ ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی بچه ها اینطورن دیگه ،بره مدرسه درست میشه

فک کن کلاس نقاشی گذاشته بودم اولایل با پاستیل رنگی بود یعنی تا اون ترم پاستیل تموم شه من سه جعبه براش گرفتم از بس همه روخراب کرد بعد اون یکیا عین دسته گل نگه داشته بودن همسن دخترم وحتی کوچیکترم بودنا

واقعا چی فکر میکردیم چی شد داغون کرده مارو ضرر مالی که الی ماشاءالله روح و روانمونم که دیگه به درد ن ...

وای خدا 😂😂من همیشه فک میکردم منم که اینقد زود کم میارم از دست بچه

واقعا چی فکر میکردیم چی شد داغون کرده مارو ضرر مالی که الی ماشاءالله روح و روانمونم که دیگه به درد ن ...

واقعا من تلوزیونم داغون ... فرش ها افتضاح انقدر با لوازم فلزی و لیوان زده به یخچالم سیلورش خش شده و داخل رفته. .

گوشت کول برقیم رو زد زمین در جا تیغه اش پرید بیرون. اصلا عجیبه نمیدونم چطور توصیف کنم.

بچه شمام دختره؟؟آخه بچه من دختره مثل پسراس کلا همه چیش عین پسراس

نه من دوتاشون پسرن بخدا یه وقتایی میشینم گریه میکنم میگم کاش به دنیا نمیآوردم هم موقع زایمانش زجر کشیدم هم بعدش

دو سه بار که گمش کردیم دو بار از در خونه رفت بیرون ۳ سالش بود یه بار تو ۳ سالگی از رو دیوار همسایه رفت خونشون یه بار رفتیم بانک دیدیم نیست ما و مغازه دارا پنج شش نفری تو خیابونا دویدیم اینور اونور تا پیداشد

یه بار از کمد رفت بالا باکمد افتادن رو تخت در کمد کنده شد شیشه اش شکست آخ چی بگم چندتا شیشه گوشی شکست دو تا پتو با هویه سوراخ سوراخ کرد در داشبورد ماشینو زد شکست

خلاصه پدری از ما درآورد و داره در میاره

واقعا من تلوزیونم داغون ... فرش ها افتضاح انقدر با لوازم فلزی و لیوان زده به یخچالم سیلورش خش شده و ...

میفهمم دل منم خونه همش میگم خدایا شکرت عذاب نازل کردی برامون فقط بزرگ که شد مایه شرمندگی مون نشه

وای خدا 😂😂من همیشه فک میکردم منم که اینقد زود کم میارم از دست بچه

نه عزیزم تنها نیستی از من و شما بدترم هستن

تازه من یه وقتایی میرم جایی بعضی بچه هارو میبینم میگم خدایا بازم شکرت اینا که بدترن😂

فک کن کلاس نقاشی گذاشته بودم اولایل با پاستیل رنگی بود یعنی تا اون ترم پاستیل تموم شه من سه جعبه برا ...

اشتباه نکن ،چیزی خراب کرد نخر براش دیگه ،بزار یاد بگیره

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نه من دوتاشون پسرن بخدا یه وقتایی میشینم گریه میکنم میگم کاش به دنیا نمیآوردم هم موقع زایمانش زجر کش ...

یا خدااااا😭😭😭خدا بهت صبر بده خواهر الان کلا پشیمون شدم از سوالم😂دخترمن فقط وسایل خودشو خراب میکنه به وسایل خونه کارنداره

اشتباه نکن ،چیزی خراب کرد نخر براش دیگه ،بزار یاد بگیره

نمیخریدم که مربیش هی گفت اینا شکسته فلان شده دیگه مجبور شدم خریدم بعدشم که نوبت به مدادرنگی رسید برا بقیه هنوز مدادرنگیاشون کوچیک نشده دختر اون اونقد تراش کرده همه کوچیک شدن منم دیگه نخریدم با همونا نقاشی میکنه میگم نخرم بلکه دفعه بعد خریدم بهتر نگه داره هرچی هم میگم انگار بادهواست