2777
2789
۱۰ بار رو چطور نادیده گرفته فکر نمیکنی همین نادیده گرفتن باعث شد بره سمت خیانت خب جدا میشد شرافتمندا ...

نزاشتن جدابشه و اینکه ۳تا بچه داشته

من الیزابت گمشده هستم 

من خودم شخصا جای همسر این خانم باشم خیلی دلیلا داره ک جدانشمکوتاش میکنمخب قبلش زندگیمون چطور بوده یع ...

افرین، خیانت در هر صورت اشتباهه ولی باید ریشه یابی بشه و اگه نتونست کنار بیاد طلاق بده

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستم میخواست بره به شوهرش اعتراف کنه من جلوشو گرفتم

این ته بی عقلی اشتباه پشت اشتباه همون در خفا توبه کنه و دیگه تکرار نشه انشااالله خداوند بخشنده و مهربانه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیانت چتی تماس تصویری

خیانت خیانته حالا هر جوری باشه بعد فرضا طرف ببخشش بنظرت میتونه بهش اعتماد کنه اصلا بخواد هم میشه؟

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

این ته بی عقلی اشتباه پشت اشتباه همون در خفا توبه کنه و دیگه تکرار نشه انشااالله خداوند بخشنده و مهر ...

میگه با اینکه شوهرم ۱۰بار خیانت جنسی بهم کرده بود میگه بازم من هر دفعه نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم

من الیزابت گمشده هستم 

نزاشتن جدابشه و اینکه ۳تا بچه داشته

با سه تا بچه خیانت کره حرمت مادر بودن رو نگه میداشت هر چند همسرش به این مرحله رسوندش اما به هر حال کارش اشتباه بوده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

تابحال ندیدم مرد بخاطر خیانت کشته بشه الا توسط خانواده اون خانمی که باهاش بوده.منظور من اینه که توسط ...

خبرندارید...تو زندان ۷۰درصد بخاطر خیانت هست ...هم زن م مزد...اکثرا هم اعدام میشن

عجب ...برو تاریخ و بخون بعد بگو افراطی

تاریخ رو همیشه قوم غالب مینویسه کما اینکه زلیخا به شوهرش خیانت کرد و در اخر هم بخشیده شد و با یوسف پیامبر ازدواج کرد

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

این سوالم جواب بدین که اگه مردی بگه عاشقته ولی بهت توهین کنه به خانوادت و بعد بگه عصبیم کردی عاشق نی ...

یکی جواب بده بدونم کار درست رو کردم یا نه

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2