2777
2789
میگه با اینکه شوهرم ۱۰بار خیانت جنسی بهم کرده بود میگه بازم من هر دفعه نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم

نه نیاز نیست بره بگه همون توبه کافیه الان همسرش دیگه عاقل شده ؟؟خیانت رو کنار گذاشته ؟؟میخوام بگم اگه بازمداز همسرش خیانت ببینه دیکه عذاب وجدانشم کم کم کنار میزاره

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه با اینکه شوهرم ۱۰بار خیانت جنسی بهم کرده بود میگه بازم من هر دفعه نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم

صیغه ازدواج باید هر سال تکرار بشه، تا اگر کسی بعد هر سال پشیمان بود راه برگشت داشته باشه

علت عقب افتادن ازدواج های الان هم همین هست که میترسند نتونن یک نفر را سالیان سال تحمل کنن

نه نیاز نیست بره بگه همون توبه کافیه الان همسرش دیگه عاقل شده ؟؟خیانت رو کنار گذاشته ؟؟میخوام بگم اگ ...

شوهرش همچنان به خانمش خیانت میکنه اون شوهرش خیانتش بیشتر با زن های خراب هست زنهای پولی ببخشید راحت گفتم

من الیزابت گمشده هستم