2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی رو ضایع کنید❓❓❓

42 بازدید | 4 پست

من خودم اهل اینکارم اما خب یه جاهایی هم رعایت میکنم بستگی به طرف داره که کی باشه😏نمیدونم خوبه یا بد شوهرم میگه اینکارو نکن زشته راستش دارم رو خودم کار میکنم اما خب حرصم میاد از آدمایی که الکی کلاس میزارن یا یه چیزی میگن خنده دار،خب باید ضایع بشن چرا نشن😣☹️😏😏😏الان خواهر شوهر من فکر میکنه هیچکس بچه نداره فقط خودش بچه داره، میگه من که هیچوقت عکس بچمو نمیزارم پروفایل یکی چشمش میزنه، حالا این درست اما بچه داریم تا بچه، حالا بچه خواهر شوهرمن سیاه زشت😣😣دندون کنده اصلا کی به این نگاه میکنه که بخواد چشمش بزنن بخدا😣منم زدم زیر خنده، گفت به چی میخندی؟ گفتم به همین حرفت، خب شما باشین واقعا خندتون نمیگیره، زورتون نمیاد؟؟؟ حالا کسی به خودش نگیره، ببخشید من فقط یه مثال زدم، به طور کلی میگم اینجور آدما چرا باید این حرفا رو بزنن یعنی چی☹️

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خیلی بیشعوریه یه جاهایی مثل اینجا که شما گفتی! یه جاهایی طرف حرف اشتباهی میزنه تو با دلیل و من ...

نه الان شما دلیل بیارین برا این خانوم که اشتباهه؟😐

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
نه الان شما دلیل بیارین برا این خانوم که اشتباهه؟😐

نه خب گفتم اینجا طبیعتا هیچ چیزی نمیگم

من کلا اعتقادی به چشم زخم ندارم

اما خب یه سریا اعتقاد دارن

و قطعا از نگاه هر مادری بچه ش زیباترینه حتی اگه سلیقه من نباشه، حالا بیام بخندم بهش و مسخره ش کنم؟