قاصدکممم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 796 عنوان میخوام با کراشم برم دیت چند روز دیگه هیچ تجربه ای ندارم😭😭 69 بازدید | 3 پست موقع حساب کردن اخر قرار من چی بگم چطوری تعارف برنم برای حساب کردن؟ی سوال دیگه آخرش چی بگم اگر بگم خوشحال شدم از آشناییتون این وایب رو نمیده که من چقدر مشتاقم؟؟؟ دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13329 اصلا تعارف نمیخواد بزنی که بگو خوشحال شدم روز خوبی بود خدانگهدار من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
قاصدکممم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 796 اصلا تعارف نمیخواد بزنی که بگو خوشحال شدم روز خوبی بود خدانگهدار مطمعنی؟؟ احه شنیده بودم ک تعارف باید برنی و این حرفاکار خاصی حرف خاصی لازم نیست بزنم خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم چی کار نکنم ما همو تا حالا ندیدیم و خیلی چیزی راجب هم نمیدونیم
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13329 مطمعنی؟؟ احه شنیده بودم ک تعارف باید برنی و این حرفاکار خاصی حرف خاصی لازم نیست بزنم خیلی استرس دارم ... اره مطمئنم من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤