در حال حاضر کلاس تی تی سی (اموزش مربی) میرم، چطوری میتونم زبانو برای مبتدی شروع به تدریس کنم به طور مجازی؟؟
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)
چن دادی واسه ثبتنام؟ مکالمهات اگه خوبه برو اموزشگاه ها اگهی های شغلی تو دیوار رو نگاه کن
زبانکده خومونه ۵۰۰برا بیست جلسه، ش دادم خود زبانکده هم بر میداره، مشکل اینجاست مدیر زبانکده سختگیره زودی کار نمیده🥴
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)
عو چه خوب طرفای ما میگن مدرک رسمیش 8 تومن اینا شده
خیلی خوبه منم پرسیده بود سه و نیم گفته بودن