2777
2789
عنوان

چطوری شروع کنم

34 بازدید | 5 پست

در حال حاضر کلاس تی تی سی (اموزش مربی) میرم، چطوری میتونم زبانو برای مبتدی شروع به تدریس کنم به طور مجازی؟؟

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

چن دادی واسه ثبتنام؟ مکالمهات اگه خوبه برو اموزشگاه ها اگهی های شغلی تو دیوار رو نگاه کن

زبانکده خومونه ۵۰۰برا بیست جلسه، ش دادم خود زبانکده هم بر میداره، مشکل اینجاست مدیر زبانکده سختگیره زودی کار نمیده🥴

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عو چه خوب طرفای ما میگن مدرک رسمیش 8 تومن اینا شده

خیلی خوبه منم پرسیده بود سه و نیم گفته بودن