2777
2789
عنوان

این روزا

43 بازدید | 6 پست

حیلی سخت میگذره بهم

با هیشکی ارتباط ندارم

هیچ برنامه ای ندارم

از صب تا شب سرم تو کتابامه و گوشی

فقط دارم میخونم

کاش آخرش خوب تموم بشه واسم

کاش بتونم ادامه بدم

اصلا حالم خوب نیست

درونگرا بودم الان بدتر شدم منزوب شدم

مدرسمم غیر حضوریه

خدایا کی روزای خوبم میرسه کی خدا جون کمکم کن

دلم میخواد بیشتر تلاش کنم خیلی بیشتر

تموم توانمو الان نمیذارم

از فردا سعی میکنم صدمو بذارم و به خوبی تموم کنم

معدل ترم اولمو باید ۲۰ بیارم باید باید

مطمعنم میتونم

من میتونم معدل ترم اولمو ۲۰ بیارم

من آدم پر تلاش و باهوشیم

من صد خودمو میذارم برای درس و تموم تلاشمو میکنم تا اولین خانم دکتر خانوادمون بشم و ذوق بابا مامانم رو ببینم

و به اونی ک گفت تو هیچوقت نمیتونی بالا باشی ثابت کنم که میتونم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

کی میشه دانشجوی پزشکی دانشگاه گیلان باشم من خدایا کی میرسه اون روز

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

واقعا خیلی خستم خیلی

تابستون ترقوه ام شکست

هنوزم درد میکنه رفتم عمل کردم کلی عقب افتادم

تا آبان درگیر بودم

الان یکم به خودم اومدم

خدایا کمکم کن بتونم قبول شم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی امین دختر قشنگکلاس چندمی گلممنم خیلی تلاش میکنم و امیدوارم یه کسی بشم برا خودم

مرسی

کلاس دوازدهممم

ایشالله به بهترینا برسی

مرسییی خانوم دکترر

❤️💋💋💋💋