2777
2789
عنوان

همسرتون ماهی چقدر درآمد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6121 بازدید | 226 پست
بابام ماهی ۵۰ میده بهمشوهر و اینا ندارم

جان من؟عزیزم تو شوهر لازم نداری 😍😍

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات بشم😂😂😂😂😂پسرای الان که هیچی ولشون کن

اون خودشون شوهر لازمن 😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بدونید که چی بشهعزیزم ؟ برامسوال شد

تو عنوان گفتم

دنبال یه شغل با درآمد بالام

من همسر ندارم مجردم 27 سالمه خودم شاغلم ، شغلم 4 ساله برنامه نویسیه و ماهانه هم بصورت متغیر درمیارم بستگی به حجم کار و پروژه و .. داره ولی حداقل 100 م درامد ماهانم هس بعضی وقتا شده بیشتر باشه ماه قبلی 400 و خورده ای دراوردم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

من همسر ندارم مجردم 27 سالمه خودم شاغلم ، شغلم 4 ساله برنامه نویسیه و ماهانه هم بصورت متغیر درمیارم ...

ی سوال ازت بپرسم ؟تو خونه آموزش دیدی؟و اینکه تو خونه انجام میدی پروژه هارو؟

ی سوال ازت بپرسم ؟تو خونه آموزش دیدی؟و اینکه تو خونه انجام میدی پروژه هارو؟

بله ، من یه مدت کارآموزی تو یه شرکتی هم رفتم ولی خب فکر کنم اگه این کارآموزی رو نمیرفتم هم میتونستم یاد بگیرم ، من معمولا لپتاپم همراهمه همیشه تو خونه تو مسافرت تو ویلا ... هرکجا که لازم باشه با لپتاپم کار میکنم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

آموزشم میدی؟پول بدیم آموزش بدی؟

نه من آموزش نمیدم عزیزم ؛ مشاوره ی رایگان تا جایی که بتونم کمک و مشاوره میدم تو زمان بیکاری ولی آموزش کامل نه چون تدریس رو بلد نیستم

من همسر ندارم مجردم 27 سالمه خودم شاغلم ، شغلم 4 ساله برنامه نویسیه و ماهانه هم بصورت متغیر درمیارم ...

تو بیا فقط بگو چطور برنامه نویس بشم🥹🤝

خو چیه؟😐

نکشیمون بچه جون