2777
2789
😂😂😂😂😂 یادش بخیر منم کارای زیادی داشتم بعدش ۴ ماهه از جام بلند نشدم تازه از شنبه ثبت نام کردم با ...

آره خب واقعا روزای سختی هست

و هر روز نسبت به روز قبل سخت تر هم میشه🙁

ای خدا کاش پاشم برم درسمو بخونم همون اولی قبول شم😭😭

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه ارایش میکنی،هرشب اول ارایشتو با دستمال مرطوب پاک کن بعدش با میسلار واتر کامل پوستتو تمییز ک ...

این هر شب استفاده کردن صروری هست؟ مثلا نمیشه تو روتین هفتگی گذاشتش؟

آره خب واقعا روزای سختی هستو هر روز نسبت به روز قبل سخت تر هم میشه🙁ای خدا کاش پاشم برم درسمو بخونم ...

اگر تجربی هستی من مشاورم ❤️ خواستی درخواست بده بهم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

تونر پاک کننده نیست،واسه تنظیم ph پوستهمیسلار واتر پاک کننده س

تونر پاک کننده پوست هست

و خواصی همچون موردی که شما ذکر کردید داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ژنوبایوتیک مدل oilcl زرد رنگ هستش

من پوستم معمولی هست

گاهی البته مختلط میشه ها ولی نه چرب بیشتر مواقع نه خشک چی خوبه براش البته کمی هم لک دارم رو صورتم و جوش

یه سرچ کنی خاصیت تونر برای پوست متوجه میشی

عزیزم برای شما واجب تر هست سرچ کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یه سرچ کنی خاصیت تونر برای پوست متوجه میشی

بفرمایید

من پوستم معمولی هست گاهی البته مختلط میشه ها ولی نه چرب بیشتر مواقع نه خشک چی خوبه براش البته کمی هم ...

اتفاقا این روتین باعث میشه جوش کمتر بزنی

چندتا انتخاب میتونی داشته باشی

۱.تونر ابرسان ژنوبایوتیک سرم ویتامین سی که جای جوش و لک هات کمتر بشن

۲.توتر روشن کننده ژنوبایوتیک سرم ویتامین سی ابرسان صورت ژنوبایوتیک

البته دومیه یکم گرونتر میشه اما جوابدهیش بهتره

اینکه میگم ژنوبایوتیک چون خودم همه محصولاتشو استفاده کردم و راضی ام بقیه برندارو نمیدونم،قیمتاشم خیلی بالا نیست

من حتی شوینده صورت و ضدافتابشم دارم