2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جایی لازم باشه بله آرایش میکنیم

تونر هم پاک کننده پوست هست

شب ها قبل از خواب پوستتون با شوینده مناسب بشویید بعد مقداری تونر بریزید روی پد سکه ای مخصوص به خودش بکشید روی سطح پوست بعد آبرسان و بخوابید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تونر بعد از شستشوی صورت باید استفاده بشه

تونر ها انواع مختلف دارن برای مشکلات مختلف

phپوست رو تنظیم میکنه و منافذ رو پاک میکنه و جمعشون میکنه . و .....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من میسالر میزنم و ژل شستشو و ابرسان مرطوب کننده کی باید برنم؟هفته چند بار؟

هر وقت صورتت رو شستی بعد تونر بزن بعدش مرطوب کننده و سرم و....

بستگی داره پوستت چرب باشه یا خشک واسه پوست خشک زیاد نزن

با شما مخالفم.

بعدشم خبری نیست همون انقدرم که میکردم نمیکنم دیکه🤣🤣🤣

عههه😂😂

من کلا اهل آرایش کردن نیستم

ولی خب بعدش یه ذره وقتم آزاد میشه میرم دنبال دکتر برا جوشان و لیزر

کلا کارای زیادی برا بعده کنکور دارم و همچنان هم برا کنکور چیزی نمیخونم😑

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

بعد ابرسان اینا بزنم؟هفته ی چند بار؟

ببین اگه ارایش میکنی،هرشب اول ارایشتو با دستمال مرطوب پاک کن بعدش با میسلار واتر کامل پوستتو تمییز کن،بعد با هر شوینده ای که داری بشور با آب،بعداز اینکه خشک شد پوستت تونر بزن و چند لحظه وایسا جذب پوستت بشه بعدشم ابرسان بزن

البته بعضی تونرها هستن که خودشون خاصیت ابرسانی دارن

عههه😂😂من کلا اهل آرایش کردن نیستمولی خب بعدش یه ذره وقتم آزاد میشه میرم دنبال دکتر برا جوشان و لیز ...

😂😂😂😂😂 یادش بخیر منم کارای زیادی داشتم بعدش ۴ ماهه از جام بلند نشدم تازه از شنبه ثبت نام کردم باشگاه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

هر وقت صورتت رو شستی بعد تونر بزن بعدش مرطوب کننده و سرم و....بستگی داره پوستت چرب باشه با خشک واسه ...

من هر روز ارایش دارم ینی هفت روز هفته

یه جوری نمیشه پوستم هر روز بزنم؟

هر شب باید انجام بشه؟

اگر پوستتون در طول روز میکاپ روش هست بله

ولاغیر که نیاز نیست زیاد چیز میز بمالید به پوست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تونر باعث میشه منافذ پوستت بسته بشه و حالت ابرسانی داره،بعداز شست و شوی صورت با اب و شوینده باید است ...

برای پوست چرب چه تونری پیشنهاد میکنید؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔