معصومههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7422 عنوان چرا دندونام یکی پس از دیگری دارن خراب میشن 75 بازدید | 6 پست هزینه ترمیم هم خیلی زیاده تو شهرمون درمانگاه های دولتی هم مثل مطب میگیرن بعدم دکتر هاشون تازه کار هستم اعتماد ندارم ..خسته شدم از درد دندون به بدبختی رفتم یکیشو درست کردم بعد مدت ها تازه چک دادم پول نداشتیم حالا درد و خرابی بقیش شروع شده خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔 دیروز | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alraqib عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3095 غذا یا اب سرد و با گرم نخور . با نمک مسواک کن . خمیر دندون عامل پوسیدگیه و فلوراید هم . غذاهای طبیعی بخور
معصومههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7422 دندون قروچه ؟نوشابه؟حرص و جوش؟کدومو داری حرص و جوش از بچگی دندون پزشکی بودم خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
معصومههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7422 غذا یا اب سرد و با گرم نخور . با نمک مسواک کن . خمیر دندون عامل پوسیدگیه و فلوراید هم . غذاهای طبیعی ... خب با کی بشورم پس خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
alraqib عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3095 خب با کی بشورم پس با نمک طبیعی دریا . عطاری معتیر بگیر . چوب مسواک . پودر دندان . از عطاری معروف شهرتون برو بپرس کامل توضیح میدن
غیبت_سایت عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 256 یه دهانشویه خیلی خوب میگم طبیعی هستدو قاشق سرکه سیب طبیعی ، دو قاشق گلاب ، نصف لیوان آب جوشیده ولرم شده مخلوط کن و هر شب واسه دندونات قرقره کن واسه جلوگیری از پوسیدگی عالیه فعلا چیزی ندارم بنویسم
معصومههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7422 یه دهانشویه خیلی خوب میگم طبیعی هستدو قاشق سرکه سیب طبیعی ، دو قاشق گلاب ، نصف لیوان آب جوشیده ولرم ... ممنون خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔