2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پسرکش نمیتونه بخره برن خیابون چادر بزنن؟ مال مفته دیگه چیکار به بقیش داری😂

کاش واسه دخترم اینکارو کنن آدم میشناسم دختر بدبخت با یه آدم ضعیف ازدواج کرده هر روز در به درن ولی واسه پسر خونه ساختن مثل قصر این تبعیضا ناراحتم میکنه شاید بگید جهیزیه ولی در حد خونه نیست

ولی قدرشون بدون الان دیگه این پدرمادرا پیدا نمیشن

چرا پیدا میشوند

من برای سه تا پسرا خونه خریدم

من برای بچه خودم خریدم

انا دریغ درد و یک تشکر خشک و خالی از بچه و عروسم

کاش بجای صرفه جویی بچه ام را درست تربیت کرده بودم

کاش واسه دخترم اینکارو کنن آدم میشناسم دختر بدبخت با یه آدم ضعیف ازدواج کرده هر روز در به درن ولی وا ...

من خودم تا الان۱۰۰تا خواستگار رد کردم والا هیچ کدوم باباهاشون نگفتن خونه رو ما میخریم. همشون میگن چند سال باید خونه ما بمونید این گدا گشنه ها شانس منن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

کاش اجازه مبدادن خودت انتخاب کنی..ولی به عنوان تجربه میگم..تمام تلاشتونو بکنید خونه بخرید،که زیر بارمنتشون نباشید،ی روزی ی جایی به حرفم میرسی که چطور اجازه دخالت و همه چیو بخودشون بخاطر همین خونه میدن...

چرا پیدا میشوند من برای سه تا پسرا خونه خریدم من برای بچه خودم خریدم انا دریغ درد و یک تشکر خشک و خا ...

الهی بگردم عزیزم قربون دلت چه سخت 😢😢😢

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام عزیزم.مبارکه.الهی بادل خوش بریدتوخونتون...اوناوقتی زحمت کشیدن خونه رو خریدن .قطعا سعی میکنن چیزای بروز براخونه استفاده کنن ..ناراحت نباش ب مرور میتونی عوض کنی...توخیلی ماهی اوناهم خیلی گلن من باشم دورشون میگردم.....میدونی اوناحق دارن بنام پسرشون نزنن چون کلی سرمایه گذاشتن خریدن ..واینکه خب مواردی بوده طرف خریده ب اسم پسرش زده وپسره ب اسم زنش و بعد مشکلاتی پیش اومده قطعا هرکسی اینکارو نمیکنه....همینکه تواین شرایط تکیه گاهی دارید مثل کوه قدرشون روبدونید....ما میخوایم خونمون رو عوض کنیم برای ۲۵۰ میلیون ماندیم خانواده همسرم میترسن کمک بخوایم میگن خب عوض نکنید هرچند ماهم توقعی نداریم خواستم بگم خداخیلی دوست داشته ک پدرومادرهمسرت آنقدر پسرشون براشون عزیزه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
سلام عزیزم.مبارکه.الهی بادل خوش بریدتوخونتون...اوناوقتی زحمت کشیدن خونه رو خریدن .قطعا سعی میکنن چیز ...

عزیزم ممنونم از ارزوی قشنگت..ایشالا مشکل شما هم حل بشه و پولتون جور شه...فقط جمله اخرتون حقیقتش ب ذهن منم میاد بعضی وقتا ک اینک کاراو بخاطر پسرشون میکنن ن من🙂

کار صحیح هم همینه زندگی هزار تا بازی داره ببین عروس فردای عقد میتونه مهریه رو بزاره اجرا بلافاصله خو ...

اره دقیقا منم موافق نیستم به اسم بچه چیزی کرد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
عزیزم ممنونم از ارزوی قشنگت..ایشالا مشکل شما هم حل بشه و پولتون جور شه...فقط جمله اخرتون حقیقتش ب ذه ...

فدات گلم.آمین...عزیزم ببین پسرشون جگرگوشه شون هست و توروهم به واسطه ی پسرشون دوست دارن ....براپسرشون میخرن ک خانومشو ببره تواون خونه وزندگی کنه پس بفکر نکن.....خانواده های مابخاطر ماجهاز میگیرن ک باهمسرمون زندگی بسازیم......فکرای قشنگ کن..ب این فکر کن میتونی هرماه ب میزان پول اجاره خونه بزاری کنار بری طلا بخری پس انداز کنی ینی اونا باکمکی ک کردن کلی جلوانداختن شمارو،پس خداتوشکرکن،ولذت ببراززندگی

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

به همسرت بگو بابا جان به نظرتون نظر خانمم بپرسیم بدنیست اگر گفتند نه ناراحت نشی شاید بودجه شون نرسه اون چیزی شما بپسندی بذارن

اما دادن یک پیشنهاد ازجانب همسرتون بدنیست

یا مثلا فلان مدل کابینت و شیرالات رانشون همسرتون بدین بگین به نظرت اینا قشنگ نیست؟ کاش اگر بودجه ی پدرشون برسه ازاینا بذاریم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶