2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 148 پست
بیشتر شما میسوزیمن فقط قانون رو گفتم که وظیفه مرده نه باباشاومدو یه پدر بدبخت خودشم مستاجر بود ار کج ...

مگه من گفتم وظیفشونه گفتم لطفشونه

نداشته باشن خوب نمیخرن

اصن متوجه نمیشی کلا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عروسی رو داداشم خودش گرفت طلا هم ما مناسبتا خریدیم برای عروسمون بقیه شو داداشم خودش خریدخونه به ا ...

کار صحیح هم همینه

زندگی هزار تا بازی داره

ببین عروس فردای عقد میتونه مهریه رو بزاره اجرا بلافاصله خونه رو توقیف کنه فعلا تا کمی از عروس مطمین نشد نباید به نام پسر خونه کرد

بازم دور باشه ممکنه دختر فوت کنه نصف دارایی دختر به شوهرش میرسه

ما خودمون هم همچین داستانهایی داریم

مگه من گفتم وظیفشونه گفتم لطفشونهنداشته باشن خوب نمیخرن اصن متوجه نمیشی کلا

من ک میگم وظیفس

خودم از همبن الان خونه اینده پسرمو تامین کردم

و اگ فکر بچه دوم باشم و بازم پسر،،، قبلش براش خونه میخرم و اگ دختر بود جهیزیه ی توپ

چراا چون یکسال طعم مستاحری رو چشیدم

من اگ نتونم برا پسرم خونه بخرم گوه بخورم بدنیا بیارم والا

همبن وظیفه نیس وظیفه تیس باعث میشه تو فقر هرررووووز بچه پس لندازیم و دراینده طفلکا زیر بار کرایه له بشن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

من خانواده همسرم زمین دارن جدا هم پدرش هم مادرش ولی هیچ حمایت مالی هم ندارن حتی در حد 5 میلیون از همون روز خواستگاری تا عروسی صفر تا صد هرچی که بوده یا خود همسرم بوده برای بردار همسرم همین بوده کلا معتقدن پسر باید خودش از پس خودش بر میاد نه به امید خانواده اش که نظر درستی هم هست من همسرم نیست به سنش خیلی خیلی از هم سن های خودش جلو چون هوش اقتصادی خوبی داره اراده کار خوب و...یاد گرفته که هرچی که میخواد باید خودش به دست بیاره نه خانواده اش بگیرن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من ک میگم وظیفسخودم از همبن الان خونه اینده پسرمو تامین کردمو اگ فکر بچه دوم باشم و بازم پسر،،، قبلش ...

دختر پسر چه فرقی دارن بجای اینکه برای دخترم به قول خودت جهیزیه توپ بگیری همون خونه بگیر پشتوانه داشته باشه دیگه خودت میبینی چقدر جامعه زن ستیزه وقوانین علیه زنه باز پسر اکثرقوانین به نفعشه کتر کردن تو جامعه زن ستیز ما براش راحت تره

جهیزیه بعد چند سال خراب میشه ولی خونه همیشه خونس

یادت باشه دختر پسر باهم برقی ندارن این حرفای سنتی رد بنداز دوز دختر تو جامعه ما آسیب پذیر تره متاسفانه

چه فرقی دارن بگو بدونیماز نظر من دختر پسر فرقی ندارن حالا واسه شما فرق داره خودتون میدونید

حالا ما خیلی ام مث مامانت نیستیم و پسته رو فقژ ب پسر نمیدیم ب جفتشون میذیم چ دختر چ پسر

حتی غریبه ام نشسته باشه از پسته باهاش نصف میکنیم!!

پسر خرید خونه

دختر جهیزیه اونم ن جهیزیه ای ک ۴تا قلشق چنگال باشه! ن جهیزیه ی مدرن و اندازه

من خودم اندازه ۶۰نفر بشقاب دارم ولی فلان فامیلمون کلا اندازه۱۲نغر!!! حب خیلی فرقشه!!

هرچند هیچوقت همسرم نزاشته واسه۶۰نفر خونه پذیرایی کنم ولی خب وفتی باشه خیال اذم راحته!

من خودم واسه خرید خونه از شوهرم بیشتر پول بردم و بااین حال باز پذرشوهرم گوه خوری زیادی کرده(طبق تاپیک قبلم)) ولی خب قطعا و قطعا خرید خونه وظیفه پذر پسرع

و جهبریه پدر دختر

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خوش بحالتون،کاش برای ماهم ازاین اتفاق قشنگامی افتاد

فک میکنین منم طبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکنم خودمم خونمو اجاره دادم و کرایه میگیرم هیچ خرج الکی واضافه ای هم ندارم وسایلامم تعریفی ندارن دیرب دیرم لباس میگیرم ن قسطی ن بدهی ای ولی شوهرم اونقد حقوقش کمه ک هیچی نمیتونیم پس انداز کنیم هرکی ی جور میکشه خواهر

چون تجربه مستاجری نداشتیم نمیخواستم خونه غریبه باشیم ولی الان جای دیگه اجاره کردیم انشالله که بتونیم ...

وقتی اجاره میدی دیگه خونه ی غریبه و آشنا نداره 🤷♀️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه عروسی رو داداشم خودش گرفت طلا هم ما مناسبتا خریدیم برای عروسمون بقیه شو داداشم خودش خریدخونه به ا ...

حالا بابای من هر کی خریده برامون مثل هم بوده یعنی از یک ساختمون دوازده واحدی به هر کدوم یک واحد داده مغازه هم مثل هم داده

فقط به دخترها ماشین داد به پسرها نداد سرمایه برای کار داد

برای خواهرم یک زمین تو شهرک صنعتی تو تهران داده که به منم خواست بده خودم قبول نکردم سر همین قبول نکردن هم کلی چالش داشتم با خانواده

گفتم شاید من افتادم مردم خوب این ملک میره تو انحصار وراثت اما خواهرم مجرده فرق داره جریانش

کلا بابام میکه باید همه چیز رو برابر بهتون بدم