2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 150 پست
۱۱۰ متره دادنما بشینیم دیگه .ن قرار نیس دیگ خودمون خونه بخریم..کلا دوتا پسرن میگن مام هرچی داریم برا ...

خوبه دیگه من خواستگارم تک پسر بود هی افتخار میکردن تک پسره تک پسره هیچ کاری واسش نکرده بودن. من گفتم خونه جدا میخوام نمیتونم بیام خونه ننت چون محله بدی داشتن و اینکه خانوادش هم بی فرهنگ اوناام گفتن فعلا نمیتونیم خونه بهریم چند سال اینجا بمونید. دیگه من رد کردم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده من چی؟ ببخشید خانواده من باید بیاد برا من خونه بخره؟ بعد ازدواج تامین مسکن به عهده مرده دیگه ...

ولشون کن حرف مفت زیاد می زنند. اینها همون هایی هستن که از عروسشون توقع خونه و ماشین دارند

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اینا همش رسمه وعرفهوگرنه تو قانون چنین چیزی نیست میتونید بپرسیداگرم مخالفید ریپ نزنید

تامین مسکن به عهده ی مرده تو قانون

حالا یه خانواده لطف میکنن واسه پسرشون خونه میگیرن

شما چرا میسوزی برام عجیبه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اسی خداروشکر کن اونم تو این اوضاع اقتصادی زیاد سخت نگیر نهایتا بعدا هم میتونی عوضشون کنی بخدا شوهر م ...

بعصا خانواده ها ندادن چیکار کنن..ولی اگعدارن و نمیدن ناراحت کنندس ..

ولشون کن حرف مفت زیاد می زنند. اینها همون هایی هستن که از عروسشون توقع خونه و ماشین دارند

نه والا توقع خونه وماشین نداریم

بعدشم اومدو یه پدر بدبختی خودش مستاجر بود از کجا برای پسرش خونه بیاره؟

شما واسه پسر و برادرتون خونه نخرید ولی نمیتونید قوائدو عوض کنیدپدر من به برادرم خونه داد به منم جهیز ...

به این نمیگه قاعده عزیزم

قاعده یعنی قانون

این عرفه❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان مگه با پول جمکع کردن مگه میشه خونه خرید اخه😐چقدر جم کنیم با این حقوقا

پس اونا چجوری خریدن؟

اگه باپول جم کردن نمیشه چجوری میشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم اینجا رو ول کن اینجا به صورت پیش فرض خانواده شوهر دشمن و هیولا میبینند مگه خلافش ثابت بشه کلا ...

اره خیلی جبهه دارن فک کنم همه زخم خوردن..خب میگ بین وراث تقسیم میشه وراثم شوهر منه دیگه هرجی میاد تو خونهباهمیم