2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 150 پست
فک میکنین منم طبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکنم خودمم خونمو اجاره دادم و کرایه میگیرم هیچ خرج الکی واض ...

خب ی لحظه فرض کن اگ پدر شوهرت ادم بیخاصیت بی بخار بود و خونه نداشت بهتون بده

اونوقت باید چی میکردی!

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

دوستان شلوغ نکنید مادرشوهر طلا داده پدرشوهر پول داده واسه اینکه بچه شون چند سال راحت باشه ، راحت بشینین درستون بخونین والا بخدا خدا رو شکر کنین این چیزای کوچیک ارزش نداره دنبال زندگی پینترستی نباشین . مهم نیست که همه چیز طبق سلیقه ت باشه همین که تو این گرونیا چند سال آرامش دارین و بند اجاره خونه نیستین خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ما خیلی ام مث مامانت نیستیم و پسته رو فقژ ب پسر نمیدیم ب جفتشون میذیم چ دختر چ پسرحتی غریبه ام ...

متنفرم از آدمایی که تاپیک مردمو میخونن میزنن تو سرشون به جای نصیحت مردم یکم اخلاق یاد بگیر

شما هم به مامانت بفرما وقتی از شهر غریب میری ولت نکنه بره خیلی زشته چون مامان من هر چی باشه دختر تازه از شعر غریب اومدشو ول نمیکنه بره

بقیه دلایلم رو هم پست قبل برات توضیح دادم میخوای قبول کن میخوای نکن

منم دیگه ریپ نزن مایل به بحث باهات نیستم اگه یکم منطق داشته باشی حرفامو میفهمی

دقیقا حرف منم همینه حالیشون نمیشهاگه قرار به خرید خونه وظیفه هست باید برای هر دو باشه نه پسر

بابای من همچین خط کش گذاشته تو تقسیم دارایی که صدای خودمون دراومده

دایم میکه نمیخوام بینتون فرق بزارم

دیکه هممون به بابام گفتیم بخدا ما خودمون راضی هستیم بیشتر به بقیه بدی تا به ما

من الان راضی هستم بابام سهم منم بده به خواهرم باز از اوتطرف خواهرم میکه نه

از اونطرف برادرم میکه باید به دختر مجرد بیشتر داده بشه

حالا بابای من هر کی خریده برامون مثل هم بوده یعنی از یک ساختمون دوازده واحدی به هر کدوم یک واحد داده ...

چقدر خانواده با شخصیتی دارین

متاسفم برای کسایی که به دختر کم میدن بعد با حرفای مسخره ای مثل به شوهرش ارث میدن پسر نیاز به حمایت داره توجیه میکنن

اگه کسی ذره ای منطق داشته باشه میفهمه تو جامعه زن ستیز ما اونی که نیاز به حمایت بیشتری داره دختره

متنفرم از آدمایی که تاپیک مردمو میخونن میزنن تو سرشون به جای نصیحت مردم یکم اخلاق یاد بگیر شما هم به ...

لطفای دیگ ای ک مادرم درحقم کرده هم میخوندی

💋❤️

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خب ی لحظه فرض کن اگ پدر شوهرت ادم بیخاصیت بی بخار بود و خونه نداشت بهتون بدهاونوقت باید چی میکردی!

دقیقا همینایی ک میگی هم هس شوهرم وبرادرش ازبچگی کارکردن دادن ب مادرشوهرم اونم همشو طلا گرفته و خونه رو ساخته الانم با جاریم آبم تو ی جوب نمیره میگم طبقه منو اجاره بده پولشو بده بهم میگه همینه ک هس یا بشینین یا برو هرجا خواستی

خانواده من چی؟ ببخشید خانواده من باید بیاد برا من خونه بخره؟ بعد ازدواج تامین مسکن به عهده مرده دیگه ...

پیکمی هستن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

لطفای دیگ ای ک مادرم درحقم کرده هم میخوندی💋❤️

مادر منم خیلی در حقم لطف کرده ولم نکرده یه بدی کرده باشه ده تا خوبی کرده

من عادت ندارم سرک بکشم تو تاپیک مردم بعد جایی بکوبم تو سرش ولی اینجا به روت آوردم بفهمی چقدر کارت زشته

مثل آدمایی میمونی که پیششون دردودل میکنی بعد اونو میکوبن سرت

خدا حفظشون کنه چقدر با شعورن

به جز اینکه پدرم خودش جانب همه چیز رو رعایت میکنه یعنی از اول که کوچیک بودیم به مامانم میگفت همه چیر بین این چهار تا بچه به مساوات باید باشه

ما خواهر و برادرها هم بین خودمن هم بیشتر هل میدیم سمت همدیگه

خواهر مجرد دارم هممون میکیم باید بیشتر به نام این دختر باشه

باز برادر متاهلم تازگی بچه دار شده حدود یکساله و تیم هست

خواهر مجردم همش میخواد ملک و پول بیشتر به برادرم که بچه داره داده بشه

باز از اونطرف عروسمون اومده پیش من میکه خواهرت چرا لینجوری میکنه بابا به ما زیاده داده ما همه زندکیمون رو داریم این دختر مجرده باید بیشتر هواش رو داشت😂

کلا برعکس خانواده های دیگه هستیم که سر مال خواهر و برادر و حتی عروس به جون هم میافتن

نه اتفاقا کلی طرف زنمولی بنظرت وظیفه پدر مرده خرید خونه؟

وقتی پسرکش نمیتونه بخره برن خیابون چادر بزنن؟ مال مفته دیگه چیکار به بقیش داری😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

به جز اینکه پدرم خودش جانب همه چیز رو رعایت میکنه یعنی از اول که کوچیک بودیم به مامانم میگفت همه چیر ...

چقدر لذت بردم

تو دوره زمونه ای که خواهر برادرا بخاطر پول به جون هم میافتن شما واقعا خیلی خوبید

بعضیا حرفایی میزنن آدم از تعجب میمونه