2777
2789
عنوان

کی بازی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 251 پست
دخترم .همکلاسیم بود دیوونه شده بودیم ببینیم چجوریه با پسرم که نمیشد 🤦🏻♀️😥

خخخخ عادیه بعضی دخترا مثل شما شیطون میشن.منم مچ دوستای خودمو گرفتم موقع بوسیدن تو کلاس🤣چند سالته؟؟؟ سال چندمی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو چه کاری وسواس داری اگه بقیه انجام بدن خیلی بدت میاد؟

چقد سوال بلدی بپرسی من نهایت بپرسم اسمت چیه😂تو واسه مراسم خاستگاری بدرد میخوری ...بری بشینی پیش داماد سوال پیچش کنی تا عروس شناخت کافی از داماد بگیره 😂🤣

چقد سوال بلدی بپرسی من نهایت بپرسم اسمت چیه😂تو واسه مراسم خاستگاری بدرد میخوری ...بری بشینی پیش دام ...

هی

اونجا که باید زبون میداشتم ، نداشتم 😂💔

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

خخخخ عادیه بعضی دخترا مثل شما شیطون میشن.منم مچ دوستای خودمو گرفتم موقع بوسیدن تو کلاس🤣چند سالته؟؟؟ ...

خیلی وقت پیش

الان ازدواج کردم

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

هی اونجا که باید زبون میداشتم ، نداشتم 😂💔

یبار دیگه برو بپرس از شوهرت اگه جواب نداد با ملاقه بکوب تو سرش.اگه گفت چرا میزنی؟ بگو اگه روز خاستگاری هم میپرسیدم جواب نمیدادی پس ملاقه حقته😂🤣

منم الان مزدوجم .منم چن سال پیشو گفتم😂خلاصه که شیطون بودی😂

نه بابا شیطون نبودم

وگرنه اوضاع خیلی خیت میشد 😜😂😂

یبار دیگه برو بپرس از شوهرت اگه جواب نداد با ملاقه بکوب تو سرش.اگه گفت چرا میزنی؟ بگو اگه روز خاستگا ...

دیگه گذشته

باید قبل ازدواج زبون میداشتم 😭