2777
2789
عنوان

کی بازی دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 251 پست
دخترم .همکلاسیم بود دیوونه شده بودیم ببینیم چجوریه با پسرم که نمیشد 🤦🏻♀️😥

خخخخ عادیه بعضی دخترا مثل شما شیطون میشن.منم مچ دوستای خودمو گرفتم موقع بوسیدن تو کلاس🤣چند سالته؟؟؟ سال چندمی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو چه کاری وسواس داری اگه بقیه انجام بدن خیلی بدت میاد؟

چقد سوال بلدی بپرسی من نهایت بپرسم اسمت چیه😂تو واسه مراسم خاستگاری بدرد میخوری ...بری بشینی پیش داماد سوال پیچش کنی تا عروس شناخت کافی از داماد بگیره 😂🤣

چقد سوال بلدی بپرسی من نهایت بپرسم اسمت چیه😂تو واسه مراسم خاستگاری بدرد میخوری ...بری بشینی پیش دام ...

هی

اونجا که باید زبون میداشتم ، نداشتم 😂💔

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

خخخخ عادیه بعضی دخترا مثل شما شیطون میشن.منم مچ دوستای خودمو گرفتم موقع بوسیدن تو کلاس🤣چند سالته؟؟؟ ...

خیلی وقت پیش

الان ازدواج کردم

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

هی اونجا که باید زبون میداشتم ، نداشتم 😂💔

یبار دیگه برو بپرس از شوهرت اگه جواب نداد با ملاقه بکوب تو سرش.اگه گفت چرا میزنی؟ بگو اگه روز خاستگاری هم میپرسیدم جواب نمیدادی پس ملاقه حقته😂🤣

منم الان مزدوجم .منم چن سال پیشو گفتم😂خلاصه که شیطون بودی😂

نه بابا شیطون نبودم

وگرنه اوضاع خیلی خیت میشد 😜😂😂

یبار دیگه برو بپرس از شوهرت اگه جواب نداد با ملاقه بکوب تو سرش.اگه گفت چرا میزنی؟ بگو اگه روز خاستگا ...

دیگه گذشته

باید قبل ازدواج زبون میداشتم 😭