2777
2789
عنوان

ازدواج بدون علاقه

190 بازدید | 13 پست

آقام.راستش از مجردی خسته شدم.عاشق کسیم نیستم الان.۳۴ سالمه و حس میکنم باید ازدواج کنم.اهل رل و ..... نیستم و حس میکنم جوینمو دارم از دست میدم.حالا مادرم رفته یه دختر ۲۰ ساله برام پیدا کرده.عکسشو دیدم .قشنگه.ولی حس میکنم با این اختلاف سن درست نیست ازدواج باهاش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا درست نیست

خوده دختره اوکیه البته.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

درست فکر می کنید واقعا ظلمه به اون خانم. بگردید یکی هم سن و سال خودتون پیدا کنید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حالا باهاش صحبت کن

فکر خوبیه.البته عکسمو دیده شرایطمو میدونه

خوده دختره اوکیه البته.

اون نمی فهمه. ده سال بعد میفهمه که دیره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اصلا درست نیستیکی که حداقل سنش بالای ۲۵ باشه میتونه مناسب باشه برای شما

۲۵ اینا خوبه

یاد خواستگارم افتادم ۲۰سالم بود بعد سنو پرسیدم گفتن ۲۷ سالشه دیدم اوکیه گفتم بیشتر آشنا شیم جلوتر ک رفتیم فهمیدم ۳۴ سالشه ردش کردم خیلی حس بدی داشت سواستفاده کرد بیشعور

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»