من همیشه خیلی جوگیر هستم ولی از طرفی خیلی خسته شده بودم شوهرم خیلی خسیسه خیلی بداخلاقه منت پول میذاره دلم میخواست منم یکم جوونی کنم یکم لذت ببرم از زندگیم آخه من از بچگی خیلی زندگی پر از درد و رنجی داشتم ....تصمیم گرفتم برم کلاس آرایشگری میکاپ که هزینه زیادی داره رنگمو و اصلاح و کوتاهی مو هم باید از صبح تا شب سالن باشم که بخاطر بچم نمیتونم اینکارو کنم ناخن هم هزینه زیادی میخواد تصمیم گرفتم برم شینیون دارم آموزش میبینم اما خیلی سخته اون خانمی هم که آموزش میده زیاد مدل های به روز اینستاگرامی و آموزش نمیده ...خیلی پشیمونم همش میگم کی به من با بچه کار میده دخترم سال دیگه باید بره پیش دبستانی خیلی بهم وابسته هست چجوری برم سرکار
آخه میگم هزینه دادم کاش حداقل مدل های جدید و بهم آموزش میداد بزور انقد بهش میگم تا مدلی که مد نظرم هست و آموزش بده ...کل هنرجو ها راضی هستن از مدل های ک آموزش میده من ناراضی هستم ...
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
آخه میترسم مسخرم کنن یا دلسوزی کنن یا هی بگن ما تو این بو رنگ و فلان چرا بچتو میاری گناه داره آخه تو آرایشگاه آدم همه جوره میاد و اینکه ممکنه به خاطر بچم کار گیرم نیاد یک آرایشگر بزرگ معروف تو شهرمون هست گفت بیا اما بدون بچه
آخه میگم هزینه دادم کاش حداقل مدل های جدید و بهم آموزش میداد بزور انقد بهش میگم تا مدلی که مد نظرم ه ...
عزیزم استاد تایم نداره که تک تک مدلها رو یاد بده ، اینا یه آموزش پایه و کلی میدن، پایه کار و که یاد بگیری با تمرین و آموزش از گوگل و یوتیوپ میتونی مدلهای بیشتر و جدیدتر یاد بگیری، کمکم دستت میاد
دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔