2777
2789

من همیشه خیلی جوگیر هستم ولی از طرفی خیلی خسته شده بودم شوهرم خیلی خسیسه خیلی بداخلاقه منت پول میذاره دلم میخواست منم یکم جوونی کنم یکم لذت ببرم از زندگیم آخه من از بچگی خیلی زندگی پر از درد و رنجی داشتم ....تصمیم گرفتم برم کلاس آرایشگری میکاپ که هزینه زیادی داره رنگمو و اصلاح و کوتاهی مو هم باید از صبح تا شب سالن باشم که بخاطر بچم نمیتونم اینکارو کنم ناخن هم هزینه زیادی میخواد تصمیم گرفتم برم شینیون دارم آموزش میبینم اما خیلی سخته اون خانمی هم که آموزش میده زیاد مدل های به روز اینستاگرامی و آموزش نمیده ...خیلی پشیمونم همش میگم کی به من با بچه کار میده دخترم سال دیگه باید بره پیش دبستانی خیلی بهم وابسته هست چجوری برم سرکار

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقد بخواد تلقین نکن، دخترت مدرسه بره تایمی که نیس میتونی بری آرایشگاه کارکنی، دل بده به آموزشی یاد بگیری

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
نباید نا امید شی فقط باید صبر و تمرین کنی

آخه میگم هزینه دادم کاش حداقل مدل های جدید و بهم آموزش میداد بزور انقد بهش میگم تا مدلی که مد نظرم هست و آموزش بده ...کل هنرجو ها راضی هستن از مدل های ک آموزش میده من ناراضی هستم ...

بعدم بخاطر بچم میگم شاید بهم کار ندن یا نتونم

عزیزم انقد بخواد تلقین نکن، دخترت مدرسه بره تایمی که نیس میتونی بری آرایشگاه کارکنی، دل بده به آموزش ...

آخه الان و چکار کنم بعدم دخترم مدرسه هم که بره بازم عصر ها باید با خودم ببرمش

آخه میگم هزینه دادم کاش حداقل مدل های جدید و بهم آموزش میداد بزور انقد بهش میگم تا مدلی که مد نظرم ه ...

کم کم یاد میگیری از اینستا

خودتم دوره بیشتر میری آپدیت میشی

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

تمرین کن اموزش بزن یوتیوب ببین

دخترت با خودت ببر سالن مشکلی نداره ک

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

سخته.... اما میشه. انقدر ارایشگر با کیفیت کار داغون اما با اعتماد به نفس دیدم. درامدشونم متوسطه. .....

باید همت داشته باشی. یکی از نزدیکانم ۵۰ سال پیش با سه تا بچه رفت ارایشگری یاد گرفت و ارایشگاه زد ..... اما همت و اراده داشت. که من خودم ندارم.

عزیزم فقط میدونم هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونهماشاالله به این همت و پشتکار ♥️

ممنون عزیزم اما خیلی ناامیدم میگم هر کسی تو آرایشگاه کار میکنه مجرد هست یا اگرم بچه داره با خودش نمیارتش من چکار کنم

تمرین کن اموزش بزن یوتیوب ببیندخترت با خودت ببر سالن مشکلی نداره ک

آخه میترسم مسخرم کنن یا دلسوزی کنن یا هی بگن ما تو این بو رنگ و فلان چرا بچتو میاری گناه داره آخه تو آرایشگاه آدم همه جوره میاد و اینکه ممکنه به خاطر بچم کار گیرم نیاد یک آرایشگر بزرگ معروف تو شهرمون هست گفت بیا اما بدون بچه

آخه الان و چکار کنم بعدم دخترم مدرسه هم که بره بازم عصر ها باید با خودم ببرمش

دیگه کار همینه، چرا از اول فکر اینجا ها رو نگردی، خوبی آرایشگاه اینه محیط زنونه س میتونی دخترتم ببری

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
آخه میگم هزینه دادم کاش حداقل مدل های جدید و بهم آموزش میداد بزور انقد بهش میگم تا مدلی که مد نظرم ه ...

عزیزم استاد تایم نداره که تک تک مدلها رو یاد بده ، اینا یه آموزش پایه و کلی میدن، پایه کار و که یاد بگیری با تمرین و آموزش از گوگل و یوتیوپ میتونی مدلهای بیشتر و جدیدتر یاد بگیری، کمکم دستت میاد