2777
2789
عنوان

دنیای بی مادر خیلی سرد و بی روحه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 63 پست
اصلا عمه ها یا عموها یا کل فامیل هیچوقت سمت ما نیومدن من اصلا عمه هام ببینم بقران نمیشناسم مگه از رو ...

عجب فامیل داغوونی داری

خاله ات دیگه چرا اخه !!🙄

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم دیروز رفتم تشییع جنازه مامان یکی از دوستام باباش هم تو کماس دختره فقط ۱۸ سالشه تمام مدت بی ...

واای خدای من ...

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بخدا تک تک حرفاتو می قهمم چون همه این بلاها سر خودم هم اومد .. خدا می دونه چطور با ابروم یازی کردن و ...

آبروی منم هزار بار بردن صد مدل حرف سرد زدن یبار اصلا من انقد ظلم دیدم و ستم کشیدم ازشون متنفرم خانواده بابام که اصلا کثیف تر از خودشون خودشون اصلا محل هیچوقت به ما نزاشتن احساس بی پناهی ، ترس، بی تکیه گاهی ، کتک خوردن آزار اذیت شدن، بی پولی کشیدن هرچی که فکر کنی من ظالما رو واگذار کردم بخدا از خدا میخوام جوری زمین بزنتشون نتونن بلند بشن جوری دل نازک شدم یکی باهام تند حرف بزنه سریعا گریم میگیره خیر نبیینن ایشالا

عزیزم خدا مادرتونو رحمت کنه الهی بهترین اتفاقا واست پیش بیاد و دلت شاد بشه

ممنونم

آبروی منم هزار بار بردن صد مدل حرف سرد زدن یبار اصلا من انقد ظلم دیدم و ستم کشیدم ازشون متنفرم خانوا ...

چی بگم بخدا

کاش حداقل برای تولد یه هدیه می خریدن

عیبی نداره فدای سرت .. اگه باهات رابطه داشته باشند برای خودشون هم خوب بود حداقل ته دلشون خیالشون راحت بود که هوای بچه های داداششون رو داشتند .. .

حالا من که دارم چیشده هر روز اذیتم می کنه از نامادری هم بدتر یعنی صد رحمت به نامادری بخدا اسمشون الکی بد رفته غریبه صد احترام داره به خانواده و آشنا . دعا می کنم ازدواج کنم برم از پیشش راحت شم

من ۴ سالم بودمنم تا همین الانش بدبختم

کلا یتیمی بدبختی رو میاره چون بی کس میشه اونم کسی که هم دلسوزته و هم باتجربه .. از دست دادنش چیز کمی نیست

چی بگم بخداکاش حداقل برای تولد یه هدیه می خریدنعیبی نداره فدای سرت .. اگه باهات رابطه داشته باشند بر ...

اصلا چندین ساله ندیدمشون حتی شماره هاشونم ندارم اصلا نمیدونم خونه هاشون کجاست

حالا من که دارم چیشده هر روز اذیتم می کنه از نامادری هم بدتر یعنی صد رحمت به نامادری بخدا اسمشون الک ...

مگه چندتا بچه این؟؟ شاید مادرت پسر دوسته

اگه براش کادو یا گل بخری چطور شاید رابطتتون خوب بشه

اخه مادرها مثل فرشته میمونند