2777
2789
عنوان

دنیای بی مادر خیلی سرد و بی روحه

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی دلتنگ مامان و بابامم خیلی نبودنشون درد داره کسی اینو میفهمه که خودشم چشیده باشه یه دلتنگیه ...

دقیقا

سختتین امتحان .. گاهی اوقات میگم چقدر امام و پیامبر مون سختی کشیدن چون اوناهم یتیمی رو تو جوانی و کودکی تجربه می کردن

شاید بخاطر همینه که خدا تو قران میگه ادیت یتیم نکنید چون حساب یتیم از بقیه جداس اون کسی رو نداره که باتجربه باشه ودلداریش بده و راه جلوش بزاره و این خیلی سخته فقط خودتیو خودت

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین من انقد احساس تنهایی میکنم نه عموهام سال به سال یه زنگ میزنن نه عمه ها نه داییا و خاله ها هیچکس ...

تنها نیستی جونم منم اگه سال به سال عید زنگ نزنم کسی نمیگه مرده یا زنده ایی همشون چه فامیل پدری چه مادری چسبیدن به زندگیای خودشون انگار میترسن یبار زنگ بزنی بگی فلان کمک رو بهم میکنین کارم لنگه!!!

منکه بزرگتری ازشون ندیدم اصلا

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

دقیقاسختتین امتحان .. گاهی اوقات میگم چقدر امام و پیامبر مون سختی کشیدن چون اوناهم یتیمی رو تو جوانی ...

دیگه نمیدونم فقط میدونم من یکی زندگیم زیر و رو شد تنها شدم بی کس شدم بدبختی زندگی افتاد رو دوشم

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

تنها نیستی جونم منم اگه سال به سال عید زنگ نزنم کسی نمیگه مرده یا زنده ایی همشون چه فامیل پدری چه ما ...

خیلیییی دنیای بدی شده حتی تو عروسیاشون ما رو دعوت نمیکنن تو مهمونیاشون تو دورهمیاشون هییییی خدا انگاری ما جذام داریم

خیلیییی دنیای بدی شده حتی تو عروسیاشون ما رو دعوت نمیکنن تو مهمونیاشون تو دورهمیاشون هییییی خدا انگا ...

دقیقااااا

چی بگم دل خودم پر از درده شبی نیست با گریه نخابم

دقیقاسختتین امتحان .. گاهی اوقات میگم چقدر امام و پیامبر مون سختی کشیدن چون اوناهم یتیمی رو تو جوانی ...

من مگه یتیم بزرگ نشدم مگه یتیم نیستم انقد ظلم دیدم انقد سرم کلاه گذاشتن انقد خوردم کردن انقد کتکم زدن بخوام بگم کتاب میشه همونایی که ظلم کردن سورو مورو گنده دارن زندگی میکنن غرق در شادی هستن من بارها شده با قرص اعصاب خوابیدم از ریخت قیافه افتادم بی انگیزه شدم فقط نفرینشون میکنم

قربونت دیگه سرنوشته چی میشه گفت یکی تو نازو نعمت یکی هم.... بازم باید گفت شکر

باحرقهات تازه متوجه شدم چقدر دوستم سختی کشید اون هم خیلی دلش،پر بود ولی چون مشکل خودم برعکس مشکل اون بود درکش نمی کردم .. تو کودکی پدر از دست دادن سخته پدربد هم داشتن هم سخته ..

عمه ات تا حالا سراغتو نگرفته یا یکی از عموها ؟؟و چرا اخه

البته فامیل هم خیلی قابل تکیه نیستن بعضیاشون فقط یهت ضربه میزنند خودم هم ازیکیشون کم صدمه ندیدم انگار تازه اون لحظه سواستفاده کردنهای برخی ادمها که تعدادشون کمه ولی کاش همون هم نبودن بدترین اسیب زو به ادم میزنه که از خود غم فقدان پدرومادرت سختتره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

عزیزم منم دیروز رفتم تشییع جنازه مامان یکی از دوستام باباش هم تو کماس دختره فقط ۱۸ سالشه تمام مدت بیهوش گریه میکرد خیلییی غم بزرگیه برای همین همیشه دعا میکنم خودم زودتر از پدر و مادرم برم❤️

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

باحرقهات تازه متوجه شدم چقدر دوستم سختی کشید اون هم خیلی دلش،پر بود ولی چون مشکل خودم برعکس مشکل اون ...

اصلا عمه ها یا عموها یا کل فامیل هیچوقت سمت ما نیومدن من اصلا عمه هام ببینم بقران نمیشناسم مگه از روی چهره عموهام هم کثافت تر از عمه هام تازه سر قبر پدرم میرفتم بچه بودم اینا منو میدیدن فحش میدادن من بچه بودم نمیفهمیدم چرا انقد بدشون میاد از من خیلی از فامیلا ضربه خوردم از غریبه هام ضربه خوردم ببین من بچه بودم تا چند وقت قبل داییام منو میزدن حالم از همشون بهم میخوره خالم به شوهرش اشاره میکرد مثلا شوهرخالم بچشو ناز میکرد یا باهاش شوخی بازی میکرد خالم اشاره میکرد این الان چشمت میزنه بابا نداره من بچه بودم اصلا نمیفهمیدم چشم زدن چیه از بچگی همه بدشون ازم میومد

من مگه یتیم بزرگ نشدم مگه یتیم نیستم انقد ظلم دیدم انقد سرم کلاه گذاشتن انقد خوردم کردن انقد کتکم زد ...

بخدا تک تک حرفاتو می قهمم چون همه این بلاها سر خودم هم اومد .. خدا می دونه چطور با ابروم یازی کردن و من هیچوقت و هیچوقت نمی تونم اب ریخته شده رو برگردونم و فقط فقط تحمل می کنم بحدا اگه حالم یه کم خوش بود یا مادرم زنده بود انقدر زاحت هرکاری نمی کردن و واقعا نمیدونم به این ادمها چی باید گفت کاش،سرشون بیاد ولی بقول شما انگار هیچوقت تجربه نکنند