2777
2789
عنوان

دنیای بی مادر خیلی سرد و بی روحه

468 بازدید | 63 پست

یتیمی حتی از مادر خیلی سخته مشکلاتت دوبل میشه

یتیم ها با کمکها خیریه هیچوقت تنها نزارید

اگه ادیت یتیم کنی داغش تا سالها تو دلش می مونه تا تجربه نکنید متوجه نمیشید.. چون اون همدمی نداره داره تنهایی با زندگی می جنگه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا بی مادری خیلی سخته آدم از مادر یتیم میشه بنظرم 😔

خدا رحمتشون کنه .. اره دقیقا چقدر امروز نبودننشو حس می کنم .. چقدر خوشحالم که شما تو تاپیکم شرکت می کنی کمتر احساس تنهایی می کنم .. انقدر دوست داشتم الان بود دستشو می بوسیدم چقدر برای درس خوندنم زحمت کشید همیشه کم نمی زاشت بخاطرمون باهمه چیز می جنگید

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یاد رلم افتادم نوزاد بود مادرش از دنیا رفتخیلی بدبخته

خدا مادرشو رحمت کنه .. هنوزم باهم دوستید؟

چطوری دلداری اش میدی ؟؟

خدا رحمتشون کنه .. اره دقیقا چقدر امروز نبودننشو حس می کنم .. چقدر خوشحالم که شما تو تاپیکم شرکت می ...

روح مادرت شاد باشه چرا فوت شدن منم بدون پدر بزرگ شدم با سختی هیییی دنیا خودم میدونم چطور بزرگ شدم

یتیم از پدر منظورته یا از مادر

مادر چون حامی اصلی است .. پدر اگه خوب باشه میدونم چقدر سخته چون مادر خودم هم بچگی پدر نداشت

خدا مادرشو رحمت کنه .. هنوزم باهم دوستید؟چطوری دلداری اش میدی ؟؟

نه میخاد کات کنه سر ترکیه رفتنش منم پیشش گریه ام گرفت

دلداری چی بگم ناراحته بغلش میکنم نازش میکنم

یا شوخی میکنم بخنده

مطمئن باش دعای خیر مادرت بدرقه راهته

ای بابا

ممنونم عزیز

نه میخاد کات کنه سر ترکیه رفتنش منم پیشش گریه ام گرفت دلداری چی بگم ناراحته بغلش میکنم نازش میکنمیا ...

حق داره ... چون بزرگترین غم رو دیدی دیگه هم کسی رو نداره مجبور ه به کشور دیگه فکر کنه تو ایران هم با این تورم نمیشه زندگی کرد وقتی هم کم حوصله باشی میری

همکارم هم که بی مادر بود پدرش که زن گرفت با یه زن یتیم ازدواج می کنه و میره از کشور

من هروقت مشکلی دارم با بابام حرف میزنم با عکسش بعضی وقتا بهش میگم حتما دوستم نداری که فلان مشکلم حل ...

پدرت مهربون بود؟؟

ادمهای مهربون زود ازدنیا میرن حتی پدرهای خوش قلب .. دوستم تو۷سالگی پدرشو از دست داده بود می گفت پدرم خیلی مهربون بود