ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دقیقا بی مادری خیلی سخته آدم از مادر یتیم میشه بنظرم 😔
خدا رحمتشون کنه .. اره دقیقا چقدر امروز نبودننشو حس می کنم .. چقدر خوشحالم که شما تو تاپیکم شرکت می کنی کمتر احساس تنهایی می کنم .. انقدر دوست داشتم الان بود دستشو می بوسیدم چقدر برای درس خوندنم زحمت کشید همیشه کم نمی زاشت بخاطرمون باهمه چیز می جنگید
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
نه میخاد کات کنه سر ترکیه رفتنش منم پیشش گریه ام گرفت دلداری چی بگم ناراحته بغلش میکنم نازش میکنمیا ...
حق داره ... چون بزرگترین غم رو دیدی دیگه هم کسی رو نداره مجبور ه به کشور دیگه فکر کنه تو ایران هم با این تورم نمیشه زندگی کرد وقتی هم کم حوصله باشی میری
همکارم هم که بی مادر بود پدرش که زن گرفت با یه زن یتیم ازدواج می کنه و میره از کشور
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم